Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosodai szolgáltatásaink a tervezéstől az üzemeltetésig

Új szállodát nyit, mosodát tervez szállodájában? Magasak a mosási költségek? Ne habozzon, legyen professzionális és gazdaságos az Assist-Trenddel! 

 

Talán már Önnél is előfordult, hogy mosott textiljei nem lettek elég tiszták: a testápolók, az olajok, a sminkfoltos, vagy épp besárguló törölközők, a nem higiénikus textilek nehezítik a megfelelő működést.  Vagy éppen a textilek külső partnerrel történő tisztíttatása akkora költség, amitől kevésbé gazdaságos a működés.  A fennálló problémák kiküszöbölhetők, a mosási folyamat szolgáltatásainkkal gazdaságosabbá tehető.

A mosoda telepítésének ötletétől kezdve segítünk: a technológiai tervezéstől, a gépek beszerzésén, teljes mosodai projekt lebonyolításán, mosodai szerek szállításán, adagolásán, mosási szaktanácsadáson keresztül az online felügyeletig annak érdekében, hogy mosott textiljei minőségüket megőrizve  költséghatékonyan legyenek tiszták.

Már a tervezés során egységnyi mosási tételre bontott árajánlatot adunk!

Nem sablonnal dolgozunk. Tényleges kapacitásra, személyre szabottan tervezünk: nem csak a szobák számát, a wellness méretét vesszük figyelembe, hanem a meglévő vagy beszerezni kívánt textil minőségét, grammsúlyát, a szállodában használt köntös hosszát, a víz keménységét, a vendégkör típusát, a masszázsolaj minőségét, az étterem kapacitását, a mosandó ruhák színét és minőségét, a gyógyvíz összetételét,  tehát mindent, ami a mosáshoz kapcsolódik.

Kiszámoljuk az összes költséget - a személyzet bérét is figyelembe véve -, és abból kalkuláljuk textil kilogrammra bontva, hogy egy újonnan felszerelt mosodában mennyibe fog kerülni a textil mosása. Meg fog lepődni: szinte fele annyiba, mint külső szolgáltatóval végzett mosás esetén.

Egyedi igényekre is találunk megoldást!

Gondot okoz az idősek otthonában a szennyezett ruhák gazdaságos tisztára mosása és fertőtlenítése? Szennyezettek az ipari területen található tisztítókendők? Vagy az  agrárszektorban a tehéntőgy törlésére használt kendő tisztántartása?

Nem csak szállodáknak, hanem egyedi mosodai igényekre is találunk megoldást, legyen az ipari környezet, élelmiszeripar, idősek otthona, maximális higiéniai elvárással rendelkező, vagy tiszta-tér technológia: lehet tehénpiszkos munkaruha, tőgytörlő mikroszálas kendő, vagy ipari olajjal szennyezett felmosókendő.

Átfogó, mindenre kiterjedő tervezés!

Részletes költségtervezés után helyszíni felmérést végzünk, amelyben a meglévő alaprajz segítségével a mosodának fenntartott területbe az összes szükséges gépet és csatlakozást - víz, elektromos áram, szükséges lefolyók - betervezzük. Igény esetén a vízlágyításról és a légtechnikáról is gondoskodunk.

 

Minden hozzávalót szállítunk!

Az összes, mosodába szükséges berendezést telepítjük, készre építjük a mosodát: legyen mángorló, mángorló bak, professzionális mosó-, szárítógép, vízlágyító, légtechnika, vegyszeradagoló, mosodai vegyszer, mosodai kocsi vagy hajtogató asztal.

 

Teljeskörű mosodai támogatást adunk!

Nem csak mosodai gépekben, de professzionális adagolásban, annak online vezérlésében, a felszerelt gépek és adagolók szervizében, professzionális mosodai vegyszerekben, azoknak megfelelő használatában szakértőinkkel segítséget nyújtunk.

Gazdaságos megoldásokat kínálunk!

A professzionális gépek, és a személyre szabott mosási programok alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak. Online vezérelt automata adagolás, valamint a professzionális, környezetbarát, gazdaságos mosó és öblítőszerek, adalékok segítik,hogy a mosás gazdaságos és környezetkímélő legyen.

Hogyan zajlik mindez a mosoda indítása után a gyakorlatban?

A mosoda felszerelésétől kezdve szakértő szervizhátterünk felügyeli a beépített gépek működését, meghibásodás esetén garanciális és garancián túli szerviz szolgáltatást nyújt nem csak a gépek, hanem a cégünk által felszerelt adagolók esetén is. Az általunk forgalmazott adagolók használatával költséghatékonnyá válik a mosás: szakértőink a mosott ruha mennyiségének és minőségének ismeretében személyre szabott mosási programokat írnak, vegyszersorokat javasolnak, melynek használatával a mosás gazdaságosabb. A megfelelő vegyszerek és megfelelő tisztítószer mennyiségek használatával a ruhák visszamosási aránya csökken, a mosás költsége egyes esetekben akár le is felezhető. Az online felügyelet alkalmazásával a költségek tovább csökkenthetők: minden egyes mosásról statisztika készül, melyek adatai kielemezhetők, javíthatók, a hibajelenségek akár előre is jelezhetők. Kollégáink az online felületen nem csak figyelik és felügyelik a folyamatokat, hanem új vagy megváltozott igény esetén új mosási programokat is írnak, megspórolva ezzel a kiszállást és az időt. Az online nyomon követett vegyszerfogyásokból hozzáértő kollégáink következtetni tudnak a folyamatok változásának okára: gépmeghibásodásra, rossz mosási program indítására, adagoló perisztaltikus csövének közeledő elévülésére vagy egyéb kopó alkatrészek cseréjének szükségességére. Az előrejelzés segítségével megakadályozható a gépek leállása, a munkaórakiesés: az időben történő garanciális szervizkiszállás és kopóalkatrész-csere költséget spórol a vevőnek.

Felhasználói hozzáférést biztosítunk partnereink számára, így akár az is nyomon követhető valós időben, hogy mi zajlik a mosodában. A rendszer adatokat gyűjt és megőrzi azokat. Alkalmas statisztikák készítésére, a meglévő adatok segítségével akár előrejelzésekre is a vegyszerhasználatról,a mosási ciklusokról,a munkafolyamatokról, a költségekről, a hatékonyságról. 

Legújabb mosodánkról itt láthat egy kisfilmet: https://www.youtube.com/watch?v=EOo4afS45Yk

Költségkímélő mosással kapcsolatos kérdéseivel keresse az Assist-Trend Kft. szakértő kollégáit  a szakerto@assist-trend.hu email címen vagy közvetlen elérhetőségeiken.