Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolgáltatásaink

Az Assist-Trend Kft.  szolgáltatások

Cégünk, a lábatlani székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Kft. a 2019-es évben szolgáltatásai körét az EZ Renew környezetbarát, vegyszermentes padozatfelújítási szolgáltatással bővítette. 

Az Assist-Trend Kft. Magyarország egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. Célunk az elmúlt 15 évben elsősorban a közületi, vendéglátó-ipari és szolgáltató szektor kiszolgálása volt: higiéniai papír- és vegyi termékek, takarítóeszközök szállításával, takarítási rendszerek kiépítésével foglalkoztunk. A HoReCa szektor igényeinek változásával higiéniai szolgáltatásainkat 2017-ben továbbfejlesztettük, hogy olyan komplett szolgáltatáscsomagot nyújthassunk partnereinknek, mellyel segíthetjük munkájukat.  A környezetbarát Ez Renew padozatfelújítási szolgáltatásunk bevezetésével szolgáltatás-portfóliónk letisztult, teljessé vált.

Szakértői vagyunk a felületek tisztításának, felújításának és megóvásának, legyen szó terméskőről, műkőről, műgyantáról, sportpadlóról vagy akár szőnyegről.  Tanácsot adunk a felület helyes napi tisztítási technológiájára, mely betartásával a felületek élettartama növelhető, szépsége megóvható, az épület fenntartási költségei közép- és hosszútávon csökkenthetők.

Szerviz- és szakértői csapatunk által elvégzett szolgáltatásaink az alábbiak: 

 

►    Szőnyeg- és kárpittisztítás  

    Ipari takarítási szolgáltatások  

►    Higiéniai szaktanácsadás  

►    Vegyszeradagolási szolgáltatás  

►    Szerviz, karbantartás  

►    Padozatápolási egyéb szolgáltatás  

►    Konyhahigiéniai szaktanácsadás  

   Housekeeping szaktanácsadás 

 

Kérjen ajánlatot szolgáltatásainkra a linkek alatt található tartalomba ágyazott űrlapokon keresztül vagy írjon e-mailt a szakerto@assist-trend.hu e-mail címre. 

Kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. 

Várjuk kérdéseit, kéréseit elérhetőségeinken!


cím:        2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 105.
telefon:   +36 (33) 524-071
fax:         +36 (33) 524-070
email:     info@assist-trend.hu
web:      www.assist-trend.hu