Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegyszeradagolás szolgáltatás

Szolgáltatásunk

Napjainkban a megfelelő tisztítóhatás és a költségcsökkentés elérése érdekében egyre több helyen alkalmaznak vegyszeradagolókat. Vegyszeradagolásra nem csak a takarítószerek, hanem a mosogató- és mosószerek adagolása esetén is lehetőség és szükség van. A vegyszerek adagolására többféle módszer is létezik. Mosás és mosogatás esetén a  legmegbízhatóbban azok az automata adagolók adagolják a vegyszereket, melyeknél az ember nem tud belenyúlni az adagolás folyamatába.

Cégünk által telepített adagolórendszerek:

 • Félautomata adagolók
 • Automata  vegyszer  adagoló rendszerek
 • Online vezérléses vegyszer adagolók (Mosogatás és mosás)

A legfejlettebb adagolási módszer az online vezérelt  automata adagolás, mely a legpontosabb adagolásra ad lehetőséget.

Az online adagolás előnyei:

 • 3 mosógép esetén már bizonyítottan megtérülő befektetés.
 • Mindig pontosan adagol, ezért ez a legköltséghatékonyabb adagolási megoldás, ami a piacon elérhető.
 • Az online felületre belépve valós időben láthatjuk a folyamatokat, módosíthatjuk és felügyelhetjük a programokat.
 • A rendszer adatokat gyűjt és megőrzi azokat, alkalmas statisztikák készítésére, a meglévő adatok segítségével előrejelzésekre, vegyszerhasználatról, mosási ciklusokról, munkafolyamatokról, költségekről, hatékonyságról.
 • A programokba távolról is beavatkozhatunk, módosítani tudjuk őket, új programot telepíthetünk kiszállás nélkül a rendszerre a mosoda igényeinek megfelelően.
 • A rendszer a meghibásodások egy részét előre tudja jelezni, -  mint pl. a perisztaltikus cső meghibásodásának lehetőségét - ilyenkor a kollégák el tudnak időben menni a helyszínre és cserélni a meghibásodott adagoló alkatrészt, anélkül, hogy kiesés keletkezne az üzemmenetben.
 • A meghibásodásokat szintén azonnal jelzi a rendszer: online üzenetet küld minden előre megadott helyre, és a helyszínen is hang és fényjelzéssel hívja fel a figyelmet a hibára.

Kérjen szolgáltatásunkról további információt az alábbi űrlap segítségével: 


 Automata vegyszeradagoló rendszerek:

Automata adagoló rendszereket olyan professzionális  eszközöknél (mosogató gép, mosógép) használunk, ahol van lehetőség arra, hogy a gép vezérlése adagolja a megfelelő vegyszer mennyiséget a működése alatt.

Egyes mosogatógépek már gyárilag fel vannak szerelve adagolókkal.  A professzionális gépek csak vegyszeradagolókkal működnek megfelelően és a mosogatási eredmények is csak ekkor lesznek tökéletesek. Az ipari mosógépekhez  tökéletes megoldás az automata vegyszeradagolók használata. 

Az adagolókat kétféle módon működtethetjük:

 • Professzionális mosógépek programozhatóak, itt maga a mosógép alkalmas arra, hogy az adagoló pumpáit a megfelelő időben és a megfelelő vegyszer beadagolásával működtesse.
 • Félprofesszionális gépeknél szükség van egy külső panelre, mely segítségével választhatjuk ki a megfelelő programot.

Félautomata vegyszeradagolás

Félautomata adagolásnál kézzel adagoljuk a megfelelő munkaoldat-mennyiséget, a vegyszer adagolása pedig szabályozott. Vízbekeveréses, vízátfolyós rendszer esetén takarításnál Diluitore adagolót,  mosogatásnál a Dema adagolót ajánlunk és biztosítunk. Vízvételi lehetőség hiányában  Ratio adagolót, vagy kannapumpákat javaslunk.