Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oxipur - Mosodai rendszermegoldások a tervezéstől a gazdaságos üzemeltetésig

 

  Mosodai rendszermegoldások a tervezéstől a

                              gazdaságos üzemeltetésig

 

Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal segítik partnereinket a mosoda megvalósításának első ötletétől a tervezés és kivitelezés folyamatán át a költséghatékony, gazdaságos üzemeltetésig. Mosási szakértőink a Sutter Oxipur mosodai szerek termékválasztékának ismeretével felvértezve adnak tanácsot partnereinknek a hatékony mosás, megfelelő mosási eredmény elérése érdekében.

  • Mosó és öblítőszerek, adalékanyagok kézi és gépi mosásra akár Ecolabel minőségben
  • mikrokapszulás Soft Power Caps öblítő koncentrátumok a hosszan tartó illat érdekében
  • innovatív összetevőkből álló folttisztítók mindenféle típusú folt hatékony eltávolítására
  • mosási szaktanácsadás
  • mosási programok készítése
  • automata adagolórendszerek telepítése megfelelő szervízháttérrel
  • valós időben nyomon követhető online adagolás-vezérlés
  • online távfelügyelet

 

 

Automata adagolás

 

 

Sutter Clean Active  -  Illatosított, folyékony mosószer koncentrátum kézi és gépi mosáshoz.

 

Színfogó összetevői meggátolják a színek keveredését, a ruhák elszíneződését, így a színes és fehér ruhák költséghatékony módon egyszerre moshatók. Optikai fehérítő tartalmának köszönhetően a fehér ruhák ragyogó fehérek lesznek. Alacsony hőfok esetén is különlegesen hatékony. Mindenfajta textíliához használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Foszfátmentes, így használatával kíméljük a környezetet.

Hígítás: kézi adagolás: 10-20-g/kg
             gépi adagolás: lágy víz 1-5g/kg, közepes víz 5-10g/kg, kemény víz 10-20g/kg
pH: 9,3 ±0,5
Kiszerelés: 20 kg/kanna
                    5 kg/kanna

 

 

Sutter Enzy Extra - Enzimes főmosószer textilek kézi és gépi mosásához

 

Koncentrált hatású, teljesen bio mosószer, kellemes illattal és rendkívüli hatékonysággal. Ajánlott mindenféle szövet tisztításához, erős szennyeződésekhez. Kifejezetten hatásos alacsony hőfokon való mosáshoz.  Enzimatikus hatása különösen alkalmas a szerves anyagokkal szennyezett anyagokhoz (például vér, széklet stb.), magas zsíroldó hatású. Foszfátmentes.

Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

Hígítás: 
lágy víz: enyhe szennyeződés esetén 4ml/kg, normál szennyeződés esetén6ml/kg, erős szennyeződés esetén 8ml/kg
közepesen kemény  víz: enyhe szennyeződés esetén 5ml/kg, normál szennyeződés esetén 7ml/kg, erős szennyeződés esetén 9ml/kg
kemény  víz: enyhe szennyeződés esetén 6ml/kg, normál szennyeződés esetén 8ml/kg, erős szennyeződés esetén 10ml/kg
pH: 8,7 ±0,5
Kiszerelés: 5 kg/kanna
                   20 kg/kanna

 

 

Sutter Alka Power - Lúgos hatású mosásrásegítő adalék professzionális mosodák részére

 

Erősen koncentrált, vízlágyító hatással bíró, lúgos adalék professzionális mosodák részére. Környezetbarát anyagokat tartalmaz. Magas zsíroldó hatás erős lerakódásgátló komponenssel. Optimálisan használható az Oxipur termékcsalád többi termékével, javasolt használata a Sutter Tech automata adagoló rendszerrel.

Adagolás:
Lágy víz (0°-15°F) 1-3 g/kg, Közepesen kemény víz (15°-25°F) 3-6 g/kg, Kemény víz (>25°F) 6-12 g/kg
pH: >13
Kiszerelés. 24kg/kanna
 

 

Sutter Degre Plus - Erősen zsíroldó hatású folyékony mosószer professzionális mosodák számára

 

Zsíroldó hatású folyékony mosószer erősen szennyezett textíliák (konyhai, éttermi textíliák, munkaruhák, mopok) gépi mosásához. Hatásosan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Válogatott felületaktív anyagokat tartalmaz. Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

Adagolás: száraz ruha kilogrammonként: 5-10 g/kg
pH: >8,9 +/- 0,5
Kiszerelés: 20 kg/ kanna
 

 

Sutter Alka Plus - Lúgos mosószer textilek automata mosásához. Alacsony környezeti hatású szer

 

Lúgos tisztítószer textíliák automata gépi mosására. Alkalmas a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő mosásra  normál szennyeződés esetén. Felületaktív anyagoktól mentes készítmény, magas újraszennyeződést gátló hatással. Eredményesen teljesítette a felületaktív anyagok szennyvízben mért szintjének csökkentésére vonatkozó teszteket. Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott. Adagolása a víz keménysége és a szennyeződés típusa szerint változó.

pH: >13
Kiszerelés: 24 kg/kanna
 

 

Sutter Control Power - citromsavas lúgsemlegesítő és vízkőoldó professzionális mosodák részére gépi mosáshoz

 

Megakadályozza a szilárd lerakódások kialakulását, a textíliának lágy, kellemes tapintást biztosít. Megakadályozza a kimosott textíliával érintkező bőrfelület irritációját. Képes megelőzni a textilek sárgulását. Alkalmas élelmiszeripari használatra. Biológiailag nagymértékben lebomló, stabilizálja a mosott ruha pH-ját.  Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

 

 

Sutter Chlor Active - Aktív klór tartalmú fehérítő mosodák részére

 

Aktív klór bázisú fehérítő és folteltávolító adalék fehér és klórálló  textilek gépi mosásához. 60°C alatti hőmérsékleten használható. Gyorsan eltávolítja a kávé, paradicsom, rúzs és bor foltokat. Foszfátmentes. Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

pH: >13
Kiszerelés: 24 kg/kanna
 
 

 

Sutter Oxy Active - aktív oxigén alapú mosodai fehérítőszer

 

Aktív oxigén tartalmú adalék minden típusú textiliához. 60°C fölötti hőmérsékleten használható. Minden vízkeménység mellett hatékony.  Az élelmiszeriparban történő használatra is alkalmas.  Erős koncentrátum és stabilizált receptúra. Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

pH: >2,1
Kiszerelés: 22 kg/kanna
 

 

Sutter Per Active - mosodai fehérítőszer

 

Perecetsavas, aktív oxigénbázisú fertőtlenítőszer baktericid és fungicid hatásspektrummal. Közepes és alacsony hőfokon is használható a gépi mosáshoz. Foszfát és perborát mentes. EN 1276, 1650, 13697, 13727, 13624, 14348 és 14476 szabványokra tesztelt.

Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

pH: <1,0
Kiszerelés: 22 kg/kanna
 

 

Sutter Soft Power Caps- mikrokapszulás textilöblítő

 

Koncentrált textilöblítő hosszantartó illatot biztosító illatkapszulákkal, kézi és gépi mosáshoz egyaránt. Intenzív illatú, szabadalmaztatott  illatkapszula technológia: a kapszulák a textília használata közben folyamatosan bocsájtják ki az illatot. Szárítás és mángorlás után is hosszan tartó illathatás. Kényes textíliákhoz is használható. 

Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

Adagolás: 1-5 g/kg
pH: 2,7±0,5
Kiszerelés: 20 kg/kanna
 
 

 

Sutter Stain Active - Folttisztító fehér és színes ruhákhoz, gépi mosáshoz

 

A Stain Active egy vízbázisú keverék, mely kitűnő szagtalanító hatású és kellemes illatú, használható a fehér és színes ruhák folttisztítására is. Már 20 fokon is hatásos, erős és kellemes illatú termék. Az áztatás idején is a termékhez adható.

Adagolás: lágy víz esetén 2 ml/kg, közepesen kemény víz esetén 3ml/kg, kemény víz esetén 3,2 ml/kg

A vízkeménység és a szennyeződés erőssége befolyásolja a termék adagolását. Az ajánlott adagolás betartásával víz és energia spórolható meg, mellyel védjük a környezetet.

pH: 3,5±0,5
Kiszerelés: 20 kg/kanna
 

 

Sutter Soft Plus - Illatosított textilöblítő kézi és gépi mosáshoz

 

Kellemes illatú, a kényes textilekhez is használható termék vasaláskönnyítő hatással. Habzásgátolt formulával rendelkezik.

Adagolás: 1-5g/kg
pH: 2,5±0,5

 

 

Specialitások

 

 

Sutter Pom Refreshing - Illatosított szagsemlegesítő spray

 

Aktív formula, mely kiválóan hat füst, konyhai szagok, kisállat alom szag és általában a szerves szagok ellen. Tökéletes megoldás a szagok semlegesítésére és  hosszan tartó kellemes illat elérésére. Nem hagy foltot a textilián. 

Használat: textilek, függönyök
Hígítás: használatra kész termék
pH. 7,1±0,5
Kiszerelés: 500 ml /flakon

 

 

Sutter Tabs Chlorine - felületfertőtlenítő és fehérítő tabletta

 

Diklór-izocianurát bázisú pezsgő, fertőtlenítő tabletta

Fertőtlenítő tabletta fehérítő hatással mindenfajta mosható felület fertőtlenítésére. Alkalmas festetlen vagy klórálló szövetek 60 fok alatti hőfokon történő fehérítésére is.

Használata: A felület megtisztítása után oldjunk fel 2 tablettát 5 l vízben, az oldat felületre juttatásával végezzük el a fertőtlenítést. Vegyük figyelembe a behatási időt. Edények áztatásához mosási ciklusonként oldjunk fel egy tablettát az áztatóvízben. Festetlen szövetek fehérítéséhez 4 kg-nyi ruhához tegyünk 1 tablettát a mosóvízbe.

Hatásspektrum: baktericid, fungicid
behatási idő: 15 perc
Használat: élelmiszeripari területeken, fürdőszobák, szaniterek környezetében
 

 

Sutter Deg Action - Textil előkezelő és folttisztító zsír- és fehérje foltokra

 

Textil előkezelő és folttisztító növényi, állati és ásványolaj eredetű zsíros és fehérje eredetű foltokra. A legtöbb pamutból, poliészterből, pamut/poliészter keverékből, gyapjúból, selyemből és viszkóz szálból készült textilre használható. Ideális olyan foltok eltávolítására, amelyek a szokásos mechanikus mosással nem távolíthatók el. Használatával csökkenthető a visszamosás aránya. Használható elő és utókezelésre is. Az OXIPUR rendszer termékeivel együttes használatra optimalizált a visszamosás csökkentése érdekében.

Hígítás: használatra kész termék.
pH:  8,9±0,5

 

Sutter Multi Action - Textil előkezelő és folttisztító smink és tintafoltokra

 

Textil előkezelő és folttisztító olyan fehéríthető színes foltokra, mint smink, ragasztók, tinta, rúzs, stb. A legtöbb pamutból, poliészterből, pamut/poliészter keverékből, gyapjúból, selyemből és viszkóz szálból készült textileken használható. Ideális olyan foltok eltávolítására, amelyek a szokásos mechanikus mosással nem távolíthatók el. Használatával csökkenthető a visszamosás aránya. Használható elő és utókezelésre is. Az OXIPUR rendszer termékeivel együttes használatra optimalizált a visszamosás csökkentése érdekében.

Hígítás: használatra kész termék.
pH:  7,5±0,5
 

 

Sutter Rust Action - Textil előkezelő és folttisztító rozsdafoltokra

 

Textil előkezelő és folttisztító rozsda foltokra. A legtöbb pamutból, poli-észterből, pamut/poli-észter keverékből, gyapjúból, selyemből és viszkóz szálból készült textilen használható Ideális olyan foltok eltávolítására, amelyek a szokásos mechanikus mosással nem távolíthatók el. Használatával csökkenthető a visszamosás aránya. Használható elő és utókezelésre is. Az OXIPUR rendszer termékeivel együttes használatra optimalizált a visszamosás csökkentése érdekében.

Hígítás: használatra kész termék.
pH:  <2
 
 

 

Sutter Stain Action - Textil előkezelő és folttisztító fehéríthető színes foltokra

 

Textil előkezelő és folttisztító olyan fehéríthető színes foltokra, mint a kávé, vörösbor, gyümölcs, fű és kóla. A legtöbb pamutból, poliészterből, pamut/poliészter keverékből, gyapjúból, selyemből és viszkóz szálból készült textilen használható Ideális olyan foltok eltávolítására, amelyek a szokásos mechanikus mosással nem távolíthatók el, annak érdekében. Használatával csökkenthető a visszamosás aránya. Használható elő és utókezelésre is. Az OXIPUR rendszer termékeivel együttes használatra optimalizált a visszamosás csökkentése érdekében.

Hígítás: használatra kész termék.
pH:  3,5±0,5

 

 

Kézi adagolás

 

 

Sutter Clean Active - Illatosított mosószer textilek kézi és automata mosásához

 

Illatosított mosószer kiváló nedvesítő hatással mindenféle szennyeződéshez és szövethez. Alacsony hőmérsékleten is hatékony a foltok ellen. Nem fakítja a színeket. Foszfátmentes. Optimális az Oxipur rendszerben való használathoz.

Hígítás: kézi adagolás: 10-20-g/kg
               gépi adagolás: lágy víz 1-5g/kg, közepes víz 5-10g/kg, kemény víz 10-20g/kg
pH: 9,3 ±0,5
Kiszerelés: 20 kg/kanna
                    5 kg/kanna
 

 

 

Sutter Soft Plus - Illatosított textilöblítő kézi és gépi mosáshoz egyaránt

 

Kellemes illatú, a kényes textilekhez is használható termék vasaláskönnyítő hatással. Habzásgátolt formulával rendelkezik.

Adagolás: 1-5g/kg
pH: 2,5±0,5

 

 

 

Sutter Soft Power Caps Koncentrált textilöblítő hosszantartó illatot biztosító illatkapszulákkal

 

 Kézi és gépi mosáshoz egyaránt. Intenzív illatú, szabadalmaztatott hosszan ható illatkapszula technológia: a kapszulák a textília használata közben folyamatosan bocsájtják ki az illatot. Szárítás és mángorlás után is hosszan tartó illathatás. Kényes textíliákhoz is használható. Szabadalmaztatott illat mikrokapszulás technológia.

Használata az Oxipur termékcsalád más termékeivel és a Sutter Tech automatikus adagoló rendszerével történő alkalmazásában ajánlott.

Adagolás: 1-5 g/kg
pH: 2,7±0,5
Kiszerelés: 20 kg/kanna
 

 

Sutter Oxipur Powder - Por állagú mosószer kézi mosáshoz

 

Finom eloszlású, teljes összetételű mosópor optimális tisztító hatással. Kiváló eredmények fehér és színes textileken. Ideális hotelekben, éttermekben, vendéglátó egységekben. Foszfátmentes.

Ajánlott adagolás g/kg töltet: Lágy víz (0°-15° fH): 10 g (enyhe szennyezés), 13 g (Normál szennyezés), 20 g (Erős szennyezés); Közepesen kemény víz (16°-25° fH): 13 g (Enyhe szennyezés), 16 g (Normál szennyezés), 24 g (Erős szennyezés); Kemény víz (>25°fH): 16 g (Enyhe szennyezés), 22 g (Normál szennyezés), 30 g (Erős szennyezés).

pH: 10,5±0,5

 

 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel keresse üzletkötőjét, írjon e-mailt a szakerto@assist-trend.hu e-mail címre, vagy keresse meg területileg illetékes Márkakereskedőnket!

 

Elérhetőségeink