Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Piszke csoport, a szakértő partnerség

 

 

  Minden, ami higiénia

Tisztítószerek  -  Takarítóeszközök  -  Higiéniai papírtermékek

 

 

A természet tisztító ereje 

    

 

 

Célunk, hogy az emberek egészségének és a környezet védelmének figyelembevételével alkossunk magas hatékonyságú tisztítószereket. Az elmúlt években erőforrásaink nagy részét fordítottunk arra, hogy értékes és egyben fenntartható újításokat hozzunk létre.

A Zero vonal 2015-ben született meg, napjainkra teljes lett a választéka a kizárólag természetes alapanyagokból álló - Zero és Zero Extra - tisztítószer-kínálatunknak. A Zero Extra termékek teljesen növényi eredetű összetétele garantálja a magas tisztító hatást és bár a környezetben maradéktalanul lebomló szerek, mégis tartalmazhatnak olyan aktív összetevőket, melyek miatt szükséges ellátni őket veszélyességi piktogrammokkal.  

A Zero és Zero extra termékek reprezentálják a professzionális tisztítószer piacon a legteljesebb, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készülő terméksort, melyek tisztító hatása legalább olyan jó, mint a hagyományos termékeknek, de nem károsítják a környezetet.  

A termékek és a címke színkódolása segít eligazodni abban, hogy melyik szert melyik területen (padló, bútor, konyha, fürdőszoba) és milyen takarítási feladatra használhatjuk.

 

Tisztítószerek  kizárólag természetes növényi alapanyagokból

 

A Sutter Profession tradícióit követve komplett terméksort készítettünk a professzionális felhasználóknak, melyek alkalmasak mindenféle felület mindenféle területen történő hatékony tisztítására. Köszönhetően a termékek különleges, és hatékony összetételének, a könnyű adagolásnak és a megfelelő árképzésnek, a Zero vonal magas tisztítási hatékonyságot garantál gazdaságos termék használattal.  

Kattintson a képre és olvasson többet Zero termékeinkről!

 

Felelősséggel a környezetünkért!

 

Fóliamentes gazdaságos termékeink

 

Ha magánszemélyként kíván vásárolni, kérem kattintson:

 

 

 

 

 

Közületi vevőinket várjuk webshopunkban. Kérjük tekintse meg termékválasztékunkat az alábbi linken: 

 

 

 

 

 

 

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse üzletkötőjét, írjon e-mailt a szakerto@assist-trend.hu e-mail címre, vagy keresse meg területileg illetékes Márkakereskedőnket!

 

Assist Trend Kft. 

2541 Lábatlan, Rákóczi Ferenc út 105. 

tel: +36 33 524 071

e-mail: info@assist-trend.hu

webshop.assist-trend.hu

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Feladat Hírek