2019 dec. 11.

Zöld karácsonyról álmodom

Hogyan lehet a karácsony környezetbarát és szép

2019 dec. 10.

Kezdje az évet új lappal! - Wellness takarítás újévi akció

December 20. és március 1. között vállaljuk wellness területek ingyenes felmérését és kis területű próbatakarítás végzését. Keresse szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen

2019 dec. 10.

Logóban is zöld az Assist-Trend

Közös, zöld logó alá gyűjti az Assist-Trend Kft. a kínálatából azokat termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem csak a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével készültek, de minőségük, hatékonyságuk alapján is nyugodtan tudjuk ezek választását ajánlani partnereinknek.

2019 dec. 10.

"Reszkessetek betörők 2019": azaz jöhet-e Kevin a mi szállodánkba?

Hogyan változnak az ünnepi szokásaink az idő múlásával: vajon a fiatalok is tartják magukat a hagyományokhoz és ha nem, akkor miért nem?

2019 dec. 10.

Bizonyíték nem ígéret: a vízlágyítás megéri a pénzét

Kevesebb mint egy év alatt kitermeli az árát a mosógép elé szerelt vízlágyító a nagyobb tisztítási hatékonyság eredményeként – állapítható meg annak a kísérletnek az első tapasztalataiból, amelyben az Assist-Trend stratégiai partnereivel összefogva a megfelelő víz alkalmazásának hatását vizsgálja.

2019 dec. 09.

Takarítsunk meg a takarítással - Így spóroljon naponta!

Takarítsunk meg takarítással sorozatunkban havonta osztunk meg tippeket és trükköket azért, hogy megmutassuk, hogyan lehet kevesebb energiával és környezetkímélő módon takarítani.Sorozatunk mostani részében a napi takarításról olvashatnak.

Találatok száma: 121 db / 21 oldalon
1 2 3 4 5 6 7

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk