Új, környezetbarát szolgáltatás - Gyémántkorongos padozatápolás

Új, innovatív, környezetkímélő, gyémántkorongos padozatápolási eljárással bővítette szolgáltatási kínálatát az Assist-Trend Kft. Az új módszer segítségével lehetőség nyílik különböző anyagú padlófelületek ápolására, helyreállítására, legyen szó alaptakarításról, bevonat eltávolításról, fényezésről vagy akár napi takarításról.

Miben különbözik a gyémántkorongos felületkezelés a hagyományos eljárásoktól?

Környezetbarát módon, víztakarékosan oldható meg a padozattisztítási és ápolási folyamatok nagy része. Elvégezhető vele tisztítószer nélkül az alaptakarítás, a napi takarítás, a végeredmény pedig minden esetben további eszközök használata nélkül is tiszta és csillogó, szinte új felület. Használható bevonat-eltávolításra környezetbarát módon: a gyémántkorongos bevonat-eltávolítás vegyszerigénye felülettől és bevonattól függően körülbelül harmada, vízigénye körülbelül fele a hagyományos vegyszeres eljárásnak. Költség- és időkímélő eljárás, gyorsan és hatékonyan végezhető munkafolyamat a napi üzemmenet mellett1 m2 bármilyen állapotú felület megmunkálása, fényessé és csillogóvá varázslása a megfelelő szakértelemmel felruházva mindösszesen 15 percet vesz igénybe.

A gyémántkorongos eljárás előtt lehetséges a felületek sérüléseinek, töréseinek, hiányosságainak színezhető pasztával történő javítása, majd a felületkezelés során annak síkba csiszolásával a sérülés teljes eltüntetése. Az eljárás során a legkisebb karcok és egyenetlenségek is felszámolhatók, a nem teljesen síkba rakott felület egyenetlenségei kiküszöbölhetők. A folyamat végén hiánypótló szolgáltatásként lehetőség van a sérülékeny, könnyen karcolódó márvány, mészkő és terrazzo felületek egy lépésben történő bevonatolására egy közismerten kemény és kopásálló teflon bevonat felvitelével.  A teflonbevonat garantálja a felület fényességének megtartását a lerakódások, a felületbe való beszívódások – vörösbor, olaj, ételfoltok – elkerülését. A kezelt felület szépsége az igénybevételtől függően várhatóan 0,5-2 évig megmarad.

Milyen egyéb előnyei vannak az eljárás használatának?

  • Alaptakarítás nélkül is folyamatosan garantált tiszta, csillogó, újnak ható felszínek.

  • Nincs szükség vegyszerre, nem keletkezik vízkő a felszíneken, nincsen lerakódott zsíros- olajos szennyeződés.

  • Nem kell raktáron tartani padlóápolási vegyszereket.

  • Nem szükséges bevonat a csillogás elérésére.*

  • Nem szükséges kristalizálni a márvány és mészkő felületeket, ennél egyszerűbben és vegyszermentes módon is fényessé tehetők.

  • Egyszeri beruházást igényel, utána folyamatosan alacsony költséggel takarítható.

  • Rövid távon megtérül.

  • Időtakarékos.

 

Milyen felületek keletkezésére, ápolására, tisztítására alkalmas?

Kiválóan alkalmas arra, hogy szállodák lobbijában előszeretettel használt problémás, könnyen sérülő, karcolódó, nehezen fényesíthető márvány és mészkő, esetleg terrazzo járófelületeket magas fényűvé tegyük és folyamatosan, a használat ellenére is fényesen tartsuk.

Gyönyörűen, vegyszer és festés nélkül visszaállítható az ipari műgyanta felületek – teraszok, minimalista stílusú szórakozóhelyek – elkoszolódásából és kopásából származó színelváltozása, csillogóvá tehető, felfényezhető a felszíne.

Eredeti tisztaságára és simaságára visszaállítható a raktár és egyéb ipari vagy nagy igénybevételnek kitett, elzsírosodott, csúszós, gumilenyomatos, vízköves edzett beton padlófelülete, pl. gokartpálya, vagy mélygarázs.

Eredetileg csillogó színes ipari PVC felületek színe visszaállítható, fénye visszaadható a felületkezelés segítségével. 

Folyamat leírása:

Az eljárás lelke a különböző méretű gyémántszemcséket tartalmazó korongok használata. A folyamat során a felület megmunkálását különböző, - a felület anyagának és elhasználódási mértékének megfelelő - méretű gyémántszemcséket tartalmazó korongokkal és egytárcsás súrológéppel végezzük.  Minél sérültebb, egyenetlenebb, karcosabb vagy elhasználódottabb a felszín, annál nagyobb gyémántszemcséket tartalmazó korongot használunk első lépésként, majd ahogy a felszín egyenetlenségei simulnak, váltunk egyre kisebb és kisebb méretű gyémántszemcséket tartalmazó maró- majd polírkorongokra, egészen a tökéletesen csillogó eredmény eléréséig. A folyamat megkezdése előtt lehetőség van a felületen lévő sérülések folyékony halmazállapotú színező pasztával történő kipótlására, majd rövid száradási idő után az eljárás segítségével a sérülés teljesen láthatatlanná tételére. A folyamat végén egy teflonbevonattal garantálhatjuk a karcmentesség és fényesség hosszabb távon történő megőrzését.

A munka kivitelezésének folyamata:

Igény esetén szakértő kollégánk időpontot egyeztet a megrendelővel helyszíni felmérésre. A helyszíni felmérés során megvizsgálja a megmunkálandó felületet, kis felületen próbamintát készít  a tökéletes eredmény elérése érdekében. A próbaminta elfogadása után, megrendelés esetén a megrendelő által meghatározott, számára megfelelő időpontban az előzetes megállapodásnak megfelelően szakértő kollégáink elvégzik a felületkezelést. Munkánk minőségére garanciát vállalunk.

 

Kérdéseivel keresse szakértő kollégánkat elérhetőségein:

Regele András

higiéniai szakértő és szaktanácsadó

Email: regele.andras@assist-trend.hu

mobil: +36 20 775 7726

facebook szakértői oldal: 

 

 

 

 

 

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk