Új, környezetbarát padlóápolási eljárás az Assist-Trend kínálatában

Kő, műgyanta, ipari PVC felületek hibáinak javítása, polírozással történő alap és napi takarítása.

Varázsolja újjá a padlóját környezetkímélő, gyémántszemcséket tartalmazó gyémántkorongok  padozatápolási eljárással!

 Az új módszer segítségével márvány, mészkő, terrazzo, beton, műgyanta és ipari PVC padlók felületének ápolására, helyreállítására van lehetőség, legyen szó alaptakarításról vagy akár napi takarításról.

 

 

 

 

 

 

A gyémántkorongos felületápolás környezetkímélő, elsősorban csak vizet használó eljárás – csak a  bevonat eltávolítás esetén van szükség minimális vegyszerre. A költség- és energiakímélő,  környezetbarát módszert sikeresen alkalmazhatjuk márvány, mészkő, terrazzo, beton, műgyanta és ipari PVC padlók felületének ápolására, helyreállítására. Az eljárással eltüntethetőek a már elkopott bevonat-rétegek, javíthatók és pótolhatók, a márvány, mészkő, terrazzo, beton és műgyanta felületek hibái és hiányosságai, eredeti állapotukba - csillogó fényesre - varászolhatóak még az ipari PVC felületek is.

Az eljárás a kő és műanyag felületek esetén hasonló. A felület felmérése után tisztítjuk  és javítjuk a hiányosságokat és a töréseket – a padló eredeti árnyalatára színezett javítóanyaggal. Javítás után a folyamat végére végére teljesen homogén, csillogó felületet kapunk, amelyen az időközben elvégzett korrekciók utólag már észrevehetetlenek. 

 

 

 

 

 

 

 

A javítást követő gyémántkorongos padozatápolás során a felület keménységének megfelelő, - gyémántszemcséket tartalmazó -  maró- vagy polírkorongokkal felszerelt egytárcsás gépekkel dolgozzuk meg a felületet.

 

 

 

 

 

 

Ha a cél a felület kopásának, karcosságának, szennyeződésének vagy elszíneződésének eltávolítása, a folyamat során csak minimális mennyiségű víz szükséges. 

 

 

 

 

 

 

A különböző marókorongokat a polírozás során több lépésben használva eltávolítjuk az elkoszolódott, karcos legfelső felületréteget, elsimítjuk a felszínt. A végső fényességet az utolsó lépésben polírozókorong segítségével érjük el. Az eljárás tisztítószermentes,  teljesen környezetbarát.

 

 

 

 

 

A gyémántkorongos padozatápolás tökéletes alternatívája a vegyszeres alaptakarításnak, hiszen teljesen tisztává varázsolja a felületet,  de annál többet ad: visszaállítja a felület eredeti fényességét és simaságát is, emellett teljesen környezetbarát, víz-, költség-, munkaidő-  és energiatakarékos.     

Különböző felületek a kezelés előtt és után:                                                   

Márvány                                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

                                                                                    

 

Mészkő

 

Terrazzo

 

 

 

 

 

 

Műgyanta

 

 

 

 

 

 

A polírozási eljárást megkopott bevonat eltávolítására is használhatjuk környezetkímélő módon. Az elhasználódott bevonat eltávolításához fele annyi víz és harmad annyi tisztítószer szükséges, mint a vegyszeres alaptakarítás esetében.   A gyémántkoroggal alaptakarított felület a száradás után természetesen bevonattal újra ellátható.  

A technológia megfelelő polírozó korongok alkalmazásával használható a felületek vegyszeres napi takarításának költség- és környezetkímélő kiváltására is.

Ha szeretné felületeit gyorsan, hatékonyan, költségkímélő és környezetbarát módon kevés víz felhasználásával vegyszer nélkül takarítani, ha szeretné, hogy megkopott és karcos felületei újra az eredeti fényükben ragyogjanak, polírozási szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse padozatápolási szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

 

 

Középpontban a környezetvédelem

A 21. század kihívása, a környzetszennyezés megállítása témakörében rendezett Öko-konferenciát az Assist-Trend Észak Kft.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ha már nem elég a napi takarítás - Alaptakarítsunk!

Mikor és mire jó az alaptakarítás?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Befolyásolhatóak vagyunk? Igen!

Milyen tényezők befolyásolják és hogyan utazásainkat, szállásválasztásainkat

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Partnerportál online- rendelés akció!

Partnerportálunk online rendelési oldalának indulása alkalmából akciót hirdetünk azon üzleti partnereink számára, akik szeretnék egyszerűen, gyorsan, online felületen rendelve hozzájutni az Assist-Trend Kft. által forgalmazott termékekhez.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk