Ősszel ismét jön a SzÉSzT!

 

Egerben kezdődik szeptember 17-én a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT) rendezvénysorozata. A hetedik évéhez érő rendezvénysorozat következő állomása október 8-án Tihany, majd november 5-én Budapest lesz. A program ezúttal is széles körű betekintést nyújt a szakma aktuális kérdéseibe.

A környezetvédelem, az új technológiák és az új generációs munkavállalók jelentette kihívások állnak a hetedik alkalommal megrendezett Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT) középpontjában. A rendezvénysorozat első állomására ezúttal szeptember 17-én Egerben, a Hotel Eger&Parkban kerül sor, amit az október 8-i, a Tihany Club Hotelben rendezett konferencia követ. Az eseménysorozat harmadik állomását a Mercure Budapest Buda Hotelben tartják november ötödikén.

 

 

 

Az elmúlt évek szokásainak megfelelően a különböző helyszíneken azonos előadásokkal és programokkal találkozhatnak az érdeklődők. A szakmai továbbképzésnek is beillő konferencián az idén is ingyenesen vehetnek részt a szakma képviselői, elegendő csupán regisztrálni a részvételhez.

Idén az iparág aktuális kérdéseit a Magyar Turisztikai Ügynökség tekinti át, a hazai szállodaipar aktuális kérdéseiről pedig Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke beszél. A konferencián a legújabb burkolatok, higiéniai megoldások és szolgáltatások mellett egyre több szó esik majd a környezetvédelem és a környezettudatos megoldások fontosságáról és elismertségéről – legyen szó takarításról, szállodai bekészítésről, vagy akár a levegőtisztításról.

 

 

 

Micski Marianna, protokollszakértő, gyakorló szállodaigazgató arról beszél majd, milyen illem, etikett és viselkedésbeli szabályokat szegünk meg a szállodák egyes területein, kategóriától függetlenül, míg a munkaerő megtartásának és motiválásának kérdéseivel foglalkozik majd Joós Adél, a Hunguest Hotel Pelion vezetője és  a Humanmap is ebben a témában tart előadást. A vendéglátás szekcióban bemutatkozik a  13/13, a hévizi régió séfeket összefogó kezdeményezése, de szó lesz az új alternatív alapanyagokról, az élelmiszerbiztonság aktuális kérdéseiről és az eHACCP bevezetéséről, míg a szakma általános helyzetéről Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek és a Budapest Party Service tulajdonosa, az MVI alelnöke és Kovács László, a La Fiesta Party Service tulajdonosa, az MVI elnöke beszélnek majd.

 

 

 

Ha szakmabeli és  érdeklődik a szakma újdonságai, érdekességei iránt, regisztráljon rendezvényünkre!

A SzéSzT programjáról bővebben weboldalunk Konferencia menüpontja alatt olvashat. 

Töltsünk egy hasznos és kellemes napot együtt Egerben, Tihanyban vagy Budapesten! 

Szállodák és Éttermek Szakmai Találkozója regisztráció

 

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Népszerű az online-rendelés

Már egy hónappal az indulás után az Assist-Trend partnereinek több mint 60 százaléka használja az online rendelési felületünket, a partnerportált. Az augusztusban bevezetett rendszer nem csak jelentős kedvezményt ad a partnereknek, de sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a megrendelés folyamatát is.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Hogyan lehet a csillagokat lehozni vagy feltenni... a szálloda homlokzatáról és -ra ?

Milyen összefüggés van, van-e egyáltalán a szálloda csillagainak száma és a vevőelégedettség között.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Aki látta, akarja: óriási az igény a gyémántkorongos felületkezelés iránt

Minden várakozást felülmúlt a gyémántkorongos felületkezelés sikere: az új eljárás bevezetése óta eltelt néhány hétben több mint hétezer négyzetméternyi felületet újított meg a környezetbarát, vegyszermentes, alacsony költségű takarítási módszerrel az Assist-Trend.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk