Összefogott az Assist-Trend és a Bábolna Bio

Összefogott egymással a magyar piac két meghatározó higiéniai és kártevőirtó társasága, az Assist-Trend Kft. és a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. A megállapodásuk értelmében a cégeknek és közületi megrendelőknek teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtó Assist-Trend ezentúl az ügyfeleinek a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. szolgáltatásait is kínálja. Az Assist-Trend hét márkakereskedőjével és 13 stratégiai együttműködő partnercégével igyekszik minél jobban lefedni a szálloda- és vendéglátóipar szereplőinek igényeit higiéniai termékekkel és szolgáltatásokkal.

Ma már túl kell lépni az egyszerű termék- vagy szolgáltatásértékesítésen, olyan csomagokat kell kínálni a HoReCa-szektor szereplőinek, amelyek megoldást adnak a problémáikra, és segítik mindennapi munkájuk végzését úgy, hogy hatékonyan koncentrálhassanak a legfontosabb feladatukra, a szállodák a vendégeik kiszolgálására, az éttermek a kiváló ételek készítésére és a minőségi kiszolgálásra. Ennek érdekében az Assist-Trend a higiénia minden területén igyekszik megtalálni azt a nagy szaktudású partnert, amellyel összefogva kiemelkedő minőségben tudja minél szélesebb körben kiszolgálni a megrendelők igényeit. Ennek a folyamatnak fontos állomása a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft.-vel kötött megállapodásmondta Bodrogai Ferenc a magyar tulajdonban lévő Assist-Trend csoport tulajdonos-ügyvezetője.

A Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. a legrégebbi múltra visszatekintő hazai kártevőirtó cég, amelynek fél évszázados tapasztalata garancia arra, hogy a szállodák, éttermek, irodák vagy ipari létesítmények kártevőmentesítését a legmagasabb szinten végzi el. Az Assist-Trend által közvetített szolgáltatások közé tartozik a rovarmentesítés (csótány, ágyi poloska, bolha, hangya, darázs), a rágcsálómentesítés (egér, patkány), a szemétledobó csövek és szellőző rendszerek tisztítása, valamint a madarak elleni védelem.

Ezeknek a munkálatoknak az elvégzése elengedhetetlenül szükséges a szállodák és éttermek mindennapi működésében, a folyamatos prevencióra akkor is szüksége van a szolgáltatóknak, ha egyébként éppen nincs ilyen problémájuk. A rovarok és a rágcsálók megjelenésére folyamatosan számítani lehet akár a luxusszállodákban vagy -éttermekben is, mert a kártevők megjelenése romboló hatású lehet egy-egy hotel vagy étterem megítélésében.

A szállodák és éttermek kártevőirtásában kiemelten fontos a gyorsaság, szakszerűség és diszkréció, hiszen itt a leggyakrabban a folyamatos működés közben kell elvégezni a feladatot. A Bábolna Bio felkészült szakemberei a létesítmények sajátosságait felmérve és figyelembe véve ezt képesek úgy megoldani, hogy a vendégek számára szinte észrevétlenek maradjanak, és a lehető legkevésbé zavarják a mindennapi tevékenységet – mondta Papp György, a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, aki szerint az Assist-Trend révén új ügyfelek is megismerhetik a cégük szolgáltatásainak hatékonyságát és megbízhatóságát.

A kártevőirtó szolgáltatásunkról továbbiakat tudásbázis tartalmunkban olvashat Kártevőirtás címen. 

Kártevőirtó szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

Mínuszban gondoljon a nyárra!

Nem árt időben elkezdeni a nyári szezon tervezését- bővítse használható helyiségei számát pergolával kiegészített terasszal.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Műanyag evőeszközök - Közel a vég!

Két éve van az európai éttermeknek átállni a műanyag evőeszközökről és tányérokról újrahasznosítható termékre, de leginkább mosogatásra az EU kormányai által elfogadott korlátozás szabályai szerint.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg takarítással - Nem mindegy, hogyan koncentrálunk

Mi az a koncentráció és miért jó nekünk, ha ismerjük a fogalmat és tudjuk a gyakorlatban használni

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Új szakmai sorozat

Szakmai segítség madártávlatból, új nézőpontból Mártonné Máthé Kinga tollából

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk