Országos Ökokonferenciát rendez az Assist-Trend

 

Első ízben rendezi meg országos Ökokonferenciáját az Assist-Trend Budapesten. A sikeres regionális rendezvények után Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója kibővített szakmai programmal  várja az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött rendezvényen.

Márkakereskedői rendkívül sikeres regionális rendezvényei után első ízben rendezi meg országos Ökokonferenciáját az Assist-Trend Budapesten március 4-én, a Benczúr Hotelben. A korábbi rendezvényekhez hasonlóan a szakmai előadásokon itt is megismerkedhetnek a  környezetbarát tisztítószerekkel és módszerekkel, az egyszer használatos környezetbarát poharakkal, tányérokkal, catering eszközökkel, a minőségi és  bőrbarát szállodai bekészítő termékekkel, a saját gyártású ökologikus és beszállító partnereink környezetbarát papírtermékeivel. Ugyanakkor a program olyan újdonságokkal egészül ki, mint a Zöld védjegy vagy éppen a bio program bemutatása.

Környezetünk megóvása ma már a világ első számú problémája, ami bennünket is ösztönöz a környezetbarát megoldások kidolgozására minden olyan területen, ahol az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások esetében ez lehetséges.

Az első országos Ökokonferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció 

Előadóinkról bővebben

A konferencia programja

 

Fertőtlenítéssel, kézmosással és légtisztítással is érdemes védekezni a vírusok ellen

Nem csak a koronavírussal kapcsolatos aggodalmak, de a tél végi szokásos megbetegedések miatt is érdemes fokozottabban ügyelni a tisztaságra. Leginkább az alapos és gyakori kézmosással, de megfelelő fertőtlenítéssel, a takarítási-mosogatási szabályok betartásával és a levegő tisztításával is védekezhetünk a vírusok terjedése ellen

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Hogyan ne mosogassunk a géppel?

Habzó mosogatógépek, eltömődött csövek és persze piszkosan maradó edények – a mosogatógépek meghibásodásainak legtöbb jele elkerülhető volna, ha helyesen készítenék elő az eszközöket. Hogyan ne takarítsunk következő részében azt vizsgáljuk meg szervizes kollégáink tapasztalatai alapján, mit nem szabad tenni a mosogatógépekkel.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Farsangi általános szerviz akció

Tavaszi kedvezményes mosogatógép és adagoló átvizsgálási akciónk részleteit olvassa el a posztban!

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ökokonferencia Budapest- Előadóink

Bemutatjuk a környezetvédelem és a Zöld vonal iránt elkötelezett előadóinkat, szaktanácsadóinkat. Találkozzon velük Budapesten, 2020.03.04-én a Benczúr Hotelben!

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ökokonferencia Budapest, 2020.03.04. Program

Tájékoztató a Budapesten 2020.03.04-én rendezésre kerülő Ökonkonferenciánk részletes programjáról.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ökokonferencia regisztráció

Kérjük, regisztráljon a Budapesten, 2020.03.04.-én tartandó Ökokonferenciánk adatbázisába, hogy a későbbiekben tájékoztathassuk a részletekről

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Minden és mindenki „okos”, a szálloda, a pincér, az étterem, az asztal és a szoba is…

Milyen technológiai és egyéb újítások szükségesek a jövőben a vendégek elégedettségének növeléséhez? Milyen tényezők határozhatják meg a turizmus jövőjét?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk