Ökologikus Crepto és Szilvia - a Gyermelyi is ezt választotta!

 

 

Több mint 65 éve, 1953-ban Petőfi Szövetkezet néven megalakult Gyermelyi Zrt. Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője.

A cég elkötelezett a környezetvédelem iránt, a 2018-as évben átadásra került Tésztagyár 2 üzem 21. századi technológiája, az egymással kommunikáló, robotizált, automata rendszerek alkalmazása ésszerűsíti a logisztikai folyamatokat, csökkenti a cég energiafelhasználását így csökkentve az üzem környezeti terhelését is.

A Gyermelyi Zrt. a cégcsoportunkba tartozó Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel hosszú évek óta együttműködve használja termékein a Magyar Termék védjegyet.  A Gyermelyi Zrt. keresi a környezetkímélő megoldásokat. Ezt mutatja az is, hogy az elmúlt hetekben a Gyermelyi Zrt.  szakszervezete felvette a kapcsolatot Márkakereskedőnkkel, az Assist-Trend Pilis Kft.-vel, ezzel segítve, hogy a szakszervezet által koordinált módon a Gyermelyi Zrt. dolgozói a Magyar Piszke Papír Kft. új, környezettudatos Crepto és Szilvia papírtermékeihez hozzájuthassanak. A szakszervezet szervezésében az Assist-Trend Pilistől megrendelt Crepto Ökologikus, papírdobozos toalettpapírt és kéztörlőt a napokban szállítottuk Gyermelyre, ahol a szakszervezet képviselői osztották szét azt a dolgozók közt.

A Magyar Piszke Papír termékei műanyagmentes, papírdobozos csomagolásúak, újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. A Magyar Piszke Papír Ökologikus termékei amellett, hogy környezetbarát anyagból és csomagolással készülnek, a logisztikai környezetterhelést is csökkentik, hiszen sok papírt tartalmazó tekercsei az átlagnál 25%-kal kisebb helyet foglalnak. Az Ökologikus Crepto és Szilvia tekercseken a hagyományos termékeknél több papír található: míg a piacon található toalettpapírok átlagosan 150-170 lapot, a kéztörlők 45-50 lapot tartalmaznak addig 1 tekercs 3 rétegű Crepto 250 lapot, a Szilvia pedig 100 lapot tartalmaz.

A Gyermelyi Zrt. által megrendelt 36 tekercset tartalmazó ökologikus, 3 rétegű, magas minőségű Crepto toalettpapír vásárlásával a cég dolgozói dobozonként körülbelül 1000 méter toalettpapírhoz jutottak hozzá, mely egy négytagú család negyedévnyi szükségletét fedezi. Az Szilvia 18 tekercs papírtörlőt tartalmazó papírdobozos karton körülbelül 36 tekercs hagyományos kéztörlő papírmennyiségét tartalmazza, mely 375 méter papírt jelent mindössze 40x40 cm-es térfogatban. 

Tegyen Ön is környezetéért! Válasszon nagy kiszerelésű, nagy lapszámú, környezetbarát, újrahasznosítható csomagolású termékeket vásárlása során!

 

 

 

 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk