Ökokonferencia Budapest- Előadóink

 

Előadóink és szaktanácsadóink

Budapesti rendezvényünkön az alábbi előadóinkkal és szaktanácsadóinkkal találkozhatnak, kérhetnek javaslatokat, szaktanácsokat:

 

Mártonné Máthé Kinga

A konferencia háziasszonya jogi szakokleveles közgazdász, turisztikai szakember, az Assist-Trend Kft. Madártávlat című rovatának szakértő írója. Szívügye a generációk közötti kapcsolatteremtés és tudásmegosztás. A zöld megoldások híve és aktív használója, a felelősségteljes és innovatív fejlesztések lelkes szószólója. Közel 25 évet töltött el, különböző vezető pozíciókban a Magyar Turizmus Zrt.-nél illetve a Magyar Turisztikai Ügynökségnél, most pedig a Magyar Természetjáró Szövetség munkáját segíti. Előadóként a „tartós ZÖLDhullám” jelenségével foglalkozik majd, azzal, hogy mekkora miként lehet a fogyasztók, a vendégek környezetvédelem iránti igényét, és a vendéglátósok ilyen irányú elkötelezettségét összehangolni. A fogyasztó és a szolgáltató elviekben egy cél felé halad ugyanis, ám a mindennapokban ez a közös akarat nem mindig érhető tetten. Hogyan lehetünk hitelesen zöldek és milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy vendégeink kifejezetten keressék zöld szolgáltatásainkat? – teszi fel a kérdést.

Benedek Eszter

Közgazdászként végzett a veszprémi Pannon Egyetemen, turisztikai szakterületen, és a tanulmányai befejezését követően az ágazatban is helyezkedett el. Pályáját ezt követően a Magyar Termék Kft.-nél folytatta, négy éve pedig a nonprofit cég ügyvezetését is rábízták a tulajdonosok. Tevékenységének eredményeként ma már csaknem 170 védjegyhasználó partnerrel dolgozik együtt a cég, amely tavaly tovább bővítette a védjegyrendszerét a Kiváló Termék és Zöld jelöléssel. Az új védjegyek a termékek kiváló és környezetbarát tulajdonságait emelik ki.

Dr. Jung Ivett

Jelenleg a Nébih Belső Ellenőrzési és Audit Igazgatóságánál dolgozik és segíti a hatóság munkáját gyakorlati ismereteivel. Korábban a Hungária Öko Garancia Kft-nél, mint a két hazai független és akkreditált ellenőrző és tanúsító cég egyikének ügyvezetőjeként dolgozott. Az élelmiszerlánc valamennyi szakaszára és szereplőjére kiterjedő átfogó ellenőrzéssel biztosítják, hogy az általuk tanúsított biotermékek megfelelnek a jogszabályi előírásoknak. Tájékoztató anyagaikkal közérthető információval látják el az élelmiszerlánc minden szereplőjét a biotermékek tanúsítására vonatkozóan.

Nicola Pallavicini 

A Sutter Professional Export Area Managere, közgazdász végzettségű, a Sutter Professional csapatát 2018 óta erősíti, Az Assist-Trend Sutter termékforgalmazását szakmai és alkalmazástechnikai képzésekkel, tanácsadással támogatja. 

Andrea Chiappoli

Műszaki Tudományos Menedzserként dolgozik a Sutter Professional kötelékében 2019 január óta. Ipari vegyész végzettségét és korábbi szakmai tapasztalatait kiválóan kamatoztatja ebben a pozícióban élelmiszeripari és egészségügyi területen használatos tisztítószerek hatósági 

Schlégl Győző

 A Duni GmbH magyarországi képviselője, közel áll hozzá a vendéglátás, eredeti szakmája szakács, cukrász és felszolgáló, 20 évet dolgozott a vendéglátásban, kevés olyan dolog van, amit ne látott volna ennyi idő alatt.

Diplomája is szakirányú, közgazdász végzettsége van turizmus vendéglátás és szálloda szakon. 8 éve dolgozik a Duni kötelékében,  ahol az előzetesen a szakmában megszerzett tapasztalatait sikeresen kamatoztatja, mikor munkája során a hotelekben, éttermekben ad szaktanácsot terítésben, eszközökben, szalvétákban, hangulatokban. Ebben manapság már a virtuális valóság is a segítségére van, amelynek segítségével valódi eszközök nélkül is tud a helyszínen terítési javaslatokat adni. A környezettudatosság nagyon régen a mottója, hiszen 3 gyermekes apaként fontos számára, milyen világot hagy a következő generációra.

Regele András

1988-ban szerezte diplomáját élelmiszer-higiénikusként. Az Assist-Trend Kft. csapatát 13 éve erősíti, jelenleg mint területfejlesztési manager. Hosszú évek tapasztalatával felvértezve oktatja partnereinket és a saját értékesítőinket, teszteli a különböző felszíneken az Assist-Trend Kft. által forgalmazott vegyszereket, szervezi és kivitelezi a nagyobb volumenű takarítási folyamatokat. Gyakorlati tapasztalata nagy segítségünkre van a mindennapokban, hiszen nincs olyan takarítási folyamat amely megszervezése problémát okozna számára és nincs  olyan elpiszkolódott felület, amelyre ne lenne tisztítási megoldása. Cégünknél András a nagy megújító, a legújabb technológiákat és módszereket mindig András próbálja ki és vezeti be a használatba, ilyen pl. a környezetbarát padozatápolási szolgáltatásunk is, melynek elsajátítását 2018-ban kezdte el és aztán vezette be az Assist-Trend Kft. szolgáltatási körébe nagy sikerrel: jelenleg a környezetbarát padozatápolási szolgáltatás az Assist-Trend Kft. legkeresettebb padozatápolási szolgáltatása. Bár munkája során elsősorban nagyon szennyezett területekkel találkozik, szívügye a környezetvédelem és szakértője a környezetbarát Sutter Zero termékeknek is.

Solymosi Piroska

Piroska 2018-ban csatlakozott az Assist-Trend Kft. értékesítési csapatához. 2006-ban végzett okleveles élelmiszermérnökként,  feladata az Assist-Trend Kft. higiéniai szakértőjeként kamatoztatni az eddig megszerzett üzemi higiéniai és élelmiszeripari tapasztalatait.  Partnereink munkáját segítve végzi a kötelező konyhai önellenőrzéseket, segít a konyhahigiéniai és a takarítási folyamatok kidolgozásában, a megfelelő technológiai sorrendek betartásában és elsajátításában és szakértője az Assist-Trend környezetbarát szállodai bekészítés termékkörének. 

 

 

Ökokonferencia regisztráció

Kérjük, regisztráljon a Budapesten, 2020.03.04.-én tartandó Ökokonferenciánk adatbázisába, hogy a későbbiekben tájékoztathassuk a részletekről

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ökokonferencia Budapest, 2020.03.04. Program

Tájékoztató a Budapesten 2020.03.04-én rendezésre kerülő Ökonkonferenciánk részletes programjáról.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Országos Ökokonferenciát rendez az Assist-Trend

Első ízben rendezi meg országos Ökokonferenciáját az Assist-Trend Budapesten. A sikeres regionális rendezvények után Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója kibővített szakmai programmal várja az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött rendezvényen.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ökokonferencia Budapest, 2020.03.04.

Ökokonferencia Budapest, 2020.03.04. Meghívó

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk