Ismét jön a SzÉSzT

 

Egerben, Tihanyban és a Budapesten rendezik meg az idén ősszel a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozót (SzÉSzT). Az Assist-Trend kezdeményezésére elindított rendezvénysorozat ezzel a hetedik évéhez ér, a színvonalas program ezúttal is széles körű betekintést nyújt a szakma aktuális kérdéseibe a munkaerő megtartásának és képzésének kérdéseitől a gasztronómiai forradalom támasztotta kihívásokig.

Az új technológiák és az új generációs vendégek jelentette kihívások állnak a hetedik alkalommal megrendezett Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT) középpontjában. A rendezvénysorozat első állomására ezúttal szeptember 17-én Egerben, a Hotel Eger & Parkban kerül sor, amit az október 8-i, a Club Tihany Hotelben rendezett konferencia követ. Az eseménysorozat harmadik állomását a Mercure Budapest Buda Hotelben tartják november ötödikén.

 

 

 

Az elmúlt évek szokásainak megfelelően a különböző helyszíneken ugyanazokkal az érdekfeszítő előadásokkal és programokkal találkozhatnak az érdeklődők, így pusztán a legkényelmesebb időpontot és helyszínt kell kiválasztaniuk ahhoz, hogy részt tudjanak venni az eseményen. A szakmai továbbképzésnek is beillő konferencia az idén sem díjköteles, elegendő csupán regisztrálni a részvételhez. Ha szeretne betekintést kapni a konferencia programjaiba és hangulatába keresse fel a SzÉSzT honlapját, nézze meg a rendezvényen készült képeinket, videóinkat.

 

 

 

A szervezők még egyeztetik a programot, amelybe meghívást kapott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöksége, hogy a szakma előtt álló kihívásokról, a turisztikai iparág további fejlődésének lehetőségeiről beszéljen. A szervezők meghívták előadónak Semsei Rudolfot a Vakvarjú Éttermek és a Budapest Party Service tulajdonos-ügyvezetőjét és amennyiben a programjaival nem ütközik, megtiszteli a konferenciát jelenlétével Kovács László, az Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) elnöke, a La Fiesta Party Service tulajdonosa is.  A tervek szerint a Humanmap szervezetfejlesztő cég idén is hasznos információkat oszt majd meg az alkalmazottak szerzése motiválása és megtartása témájában.

 

 

 

Lesz szó a tervek szerint az eHACCP-ről, az alternatív és új alapanyagok használatáról, az új gasztronómiai trendekről, a Bábolna Bio Kártevőirtó Kft. ügyvezetőjének, Papp Györgynek előadásában a kártevők elterjedésének megelőzéséről és megakadályozásáról és segítenek a konferencián a housekeeping elsajátításában, praktikákat és technikákat osztanak meg, előadásokat tartanak a szállodák életét megkönnyítő szolgáltatásokról és újdonságokról.

Ha szeretne tájékoztatást kapni hírlevélben a rendezvényről, vagy tervezi, hogy eljön az idei rendezvényünkre regisztráljon az alábbi linken a  SzÉSzT adatbázisába, hogy időben értesüljön programjainkról,  híreinkről:

Szállodák és Éttermek Szakmai Találkozója

 

Nagytakarítás után jöhet a bevonat

Alaptakarítás után hogyan tarthatjuk tisztán hosszútávon felületeinket

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Árnyékból a napra és vissza...

Vajon mi alapján választunk, amikor hosszú hétvégére utazást választunk?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Visszatért a boltokba a Szilvia, a Crepto és a Nárcisz

Ökologikus, inspiratív, környezetbarát, gazdaságos, termékek júniustól már az Auchan polcain.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk