Hogyan teremtsünk meghitt hangulatot?

A fény varázslattal tölti meg a teret, ünnepélyessé varázsol bármilyen helyiséget. Meghitt hangulatot azonban nem csak gyertyákkal és mécsesekkel, hanem ezek környezetbarát led változatával is teremthetünk a szállodákban, vendéglátóhelyeken is.

 

 

 

 

 

A megkérdezett étterem tulajdonosok 90 százaléka jelezte, hogy hangulatvilágítást - gyertyát, mécsest, lámpát - használ az étteremben a meghittség elérésére. A megkérdezettek 87 százaléka mondta azt, hogy a megfelelő hangulat nagymértékben hozzájárul az étterem üzleti sikeréhez.

A legutóbbi időkig az éttermek és vendéglátóhelyek a meghitt hangulat kialakítására leginkább gyertyákat használtak.  

 

 

 

A Duni - mint a gyertyák szakértője – minden igényhez képes megfelelő színű, típusú és stílusú gyertyát vagy mécsest ajánlani, melyek tisztán égnek, biztonságosak, a legmagasabb standardoknak is megfelelnek és összhangban vannak az egyéb terítési kiegészítőkkel. A Duni dolgozik azon, hogy minimalizálja termékei környezetre gyakorolt hatását, sztearin gyertyái  Skandináv Ökocimke minősítéssel és RAL minősítéssel is rendelkeznek.

A Skandináv Ökocimke minősítés a leginkább ismert öko minősítés a világban. A minősítés garantálja, hogy a gyertyákat 90%-ban újrahasznosítható anyagokból gyártják, alapanyaga tiszta, és égésekor csak minimális korom képződik.

A RAL minősítés garantálja, hogy a termékek levegő-szennyezése minimális, a gyertyák jó minőségű kanóccal erős alaktartással, tiszta nyersanyagokból készülnek. A DUNI gyertyák híresek hosszú, akár 12 órás égési idejükről is.  Duni kínálatában a gyertyákhoz mécsesekhez illő, a megfelelő hangulat kialakításához illő gyertyatartók széles választéka is megtalálható.

 

 

 

 

A svéd gyártó az elmúlt években a teamécsesek és gyertyák mellett a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével kezdte fejleszteni a led égős hangulatvilágítási megoldásokat is.  A gyertyákhoz megszólalásig hasonló első kifejlesztett termék számos, a kínálatban szereplő gyertyatartóba helyezve a helyiségnek és az alkalomnak megfelelő hangulatot biztosít. A led gyertya sokkal szélesebb felhasználási lehetőséget nyújt, mint egy természetes gyertya vagy mécses, hiszen nem csak egy, hanem 12 színű világítást biztosít akár egyenként, távirányítóval vezérelve.

A továbbfejlesztett új termék, a 2018-ban piacra dobott mini led lámpa fejlesztésekor egy exkluzívabb kivitelű, gyertyatartó nélkül is használható termék létrehozása volt a cél. 

 

 

 

 

Az új fejlesztésű LED lámpa élettartama megegyezik 2500 db sztearin mécsesével.  A távirányítóval egyenként is vezérelhető egységek az első széria  12 színe mellett a meleg fehér színt is képesek biztosítani és rendelkeznek csökkentett fényű, éjszakai üzemmóddal is.

img-responsible

 

 

A mini LED lámpák egy feltöltéssel 13 órát képesek világítani. Egy szettben egyszerre 24 db lámpát tudunk használat után feltölteni.  A lámpatartó nélkül is és elegáns mini LED lámpák különböző, a hely és rendezvény légköréhez illő elegáns lámpatartókba helyezve hozzájárulnak az éttermek és bárok meghitt hangulatának kialakításához.

Próbálja ki a Duni mini LED lámpáit, alakítsa vele étterme hangulatát!

Duni termékekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 

A forradalmi mikroszál - Tisztítás takarítószer nélkül

Hogyan tudunk környezetbarát módon vegyszer és víz nélkül takarítani.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Érintésmentes takarítás - maximális higiénia

Impregnált mop technológia, avagy hogyan lehet víz és tisztítószer spóroló módon gazdaságosan, költségkímélően a keresztszennyeződések elkerülésével hatékonyan takarítani.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Máthé Kinga állandó rovata II.

Hogyan hatnak a hosszú hétvégék a turisztikai szektor forgalmára?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Tavaszi megújulás akció

Tavaszi megújulás akció- tiszta szőnyeg és kárpit felületek

 
Ballabás Judit -

Ballabás Judit

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk