Érintésmentes takarítás - maximális higiénia

 

Egy normál kétvödrös takarítás során nem csak a tiszta, hanem a szennyezett mopot is többször megérintjük. Az érintésmentes technológiával ez elkerülhető ráadásul környezetkímélő módon, előimpregnált mopok alkalmazásával, a kétvödrös felmosási technológiánál lényegesen kevesebb tisztítószert és vizet használva takarítunk.

Stratégiai partnerünk, az olasz takarítóeszközöket gyártó VDM, 1976-os alapításától napjainkig a professzionális takarítás terén hazai és nemzetközi piacvezető szerepet ért el. A VDM a fejlesztései során nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, folyamatos innovációinak célja, hogy  minél magasabb minőségű, hosszú élettartalmú takarítórendszereket alakítson ki, melyek megfelelnek a partnerek igényeinek és a mindenkori takarítási protokolloknak.

A VDM fokozottan figyel a termékek ergonómiailag megfelelő kivitelezésére is. Például arra, hogy  a termékeik használata közben minél kevesebb hajoló és guggoló mozdulatra legyen szükség, így védve a dolgozók egészségét, rövidítve és hatékonyabbá téve a munkafolyamatokat.

Az ergonómia, higiénia és környezetvédelem jegyében született a VDM szabadalommal védett fejlesztése: az érintésmentes takarítási rendszer is, melynek használatával elkerülhetünk minden fizikai érintkezést a szennyeződéssel.

Az érintésmentes technológia alkalmazása során használatra kész, előimpregnált mopokkal dolgozunk.

A mopokat előkészíthetjük impregnálásra képes mosógépben, vagy impregnálhatjuk az erre megfelelő vödörben.  Egy tele vödör (20 db mop) impregnálásához mindösszesen 2-2,5 liternyi tisztítószeres oldatot használunk fel, ezzel a szermennyiséggel 500 nm területet tudunk feltakarítani.

A rendszer előnye, hogy által megvalósítható a maximális tisztaság, hiszen egy szobában egy mopot használva, és használat után a szennyes mopok közé helyezve, elkerülhető a szennyeződések átvitele egyik helyiségből  a másikba.

A rendszer elemei:

 - az impregnált, előkészített zsebes mopokat tartalmazó doboz,

 - a szennyezett mopok tárolásához szükséges doboz

 - a zsebes mop használatához szükséges moptartó és nyél

 

A helyes technika garantálja a szennyeződés és fertőzések elkerülését.

A takarítás során az előimpregnált, tisztítószerrel átitatott tiszta mopot az impregnáló dobozból kézzel kivesszük, és a földre helyezzük.  A folyamat során ez az egyetlen alkalom, amikor a még tiszta mopot megérintjük. A földre helyezett zsebes mopot a moptartó szétnyitásával a moptartóra helyezzük. A felület felmosása után a moptartót a szennyezett mopok tárolására alkalmas doboz szárnyai segítségével egy mozdulattal össze tudjuk csukni, így érintés nélkül helyezhetjük a szennyezett mopot a tároló dobozba.

A technológia alkalmazásával megvalósítható a higiénikus tisztítás, elkerülhetők a keresztszennyeződések és fertőzések, a felesleges hajolgatás, valamint kímélhetjük munkatársaink egészségét. Emellett az érintésmentes rendszer használatával csökkentjük a felhasznált tisztítószer és víz mennyiséget, és az előkezelésnek köszönhetően a takarítás gyorsabbá válik. Egységnyi idő alatt a tisztítás nagyobb felületen végezhető, mint a szokásos felmosás esetén, így nem csak egészség- és környezetbarát, de a hagyományos felmosásnál hatékonyabb és gazdaságosabb megoldás is.

 

 

Az érintésmentes takarítással kapcsolatos kérdéseivel keresse szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

 

 

 

A forradalmi mikroszál - Tisztítás takarítószer nélkül

Hogyan tudunk környezetbarát módon vegyszer és víz nélkül takarítani.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Tavaszi megújulás akció

Tavaszi megújulás akció- tiszta szőnyeg és kárpit felületek

 
Ballabás Judit -

Ballabás Judit

Hogyan teremtsünk meghitt hangulatot?

Gyertyák és Led lámpák a megfelelő hangulat kialakításáért

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Máthé Kinga állandó rovata II.

Hogyan hatnak a hosszú hétvégék a turisztikai szektor forgalmára?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk