Level up together

 

 

A megújulás és az összefogás éve volt az Assist-Trend számára 2018. A cég új stratégiájának köszönhetően már novemberben elérte a tavalyi éves árbevételt, forgalma ez alapján akár 10 százalékkal is bővülhet az előző évihez képest. A komplex higiéniai megoldások iránt láthatóan jelentős a kereslet, a vállalat jövőre is dinamikus bővülést tervez.

A cél, hogy partnereinek az Assist-Trendről a tisztaság, a tisztításról pedig az Assist-Trend jusson az eszébe – fogalmazta meg nemrégiben Bodrogai Ferenc a vállalat alapító-tulajdonosa. A cégcsoport az idén új stratégiát hirdetett meg, szakított a pusztán termék-értékesítésre alapozó kereskedelmi modellel és 14 partnerével összefogva komplex megoldásokat kínál szálloda- és vendéglátóipari üzletfeleinek.

Az idén létrehozott  LEVEL UP TOGETHER  szimbólum alatt ma már az Assist-Trend és partnerei által kínált minőségi szolgáltatásválaszték jelenik meg. A cég rendszerintegrátorként olyan európai szintű vállalatokkal kötött stratégiai megállapodást, melyekkel együtt teljeskörű higiéniai megoldáscsomagot tud nyújtani a HoReCa szektor számára. Az összefogásban a professzionális higiénia minden szakterülete mellett egyéb üzleti szolgáltatások is képviseltetik magukat. Így az Assist-Trend ma már a higiéniai termékek teljes körén túl így olyan szolgáltatásokat kínál, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarítás, az online követhető vegyszeradagolás, a mosogatógép szerviz és karbantartás, a vízkezelés, a légtisztítás, vagy a munkaerő betanítása és a teljesítmény mérése.

Mindeközben megújult a cég kommunikációja: az új honlap tudásbázissal bővült, március óta rendszeresen kapnak a partnerek hírlevelet az újdonságokról és az Assist-Trend mind többet szerepel a szaksajtó és a gazdasági médiumok híradásaiban is.  Miközben népszerűek maradtak a már megszokott rendezvények - a vevőtalálkozó, vagy az immáron hatodik alkalommal megrendezett SzÉSzT - , a társaság sikerrel mutatkozott be a Cleaning Show-n, ahol standjának csodájára jártak a látogatók.

A jövő év az együttműködés kiteljesedésének jegyében zajlik majd, miközben az Assist-Trend továbbra is dinamikus bővülést tervez. A HoReCA szektor gyors – és az előrejelzések szerint további -  bővülése mellett egyre nagyobb kihívás a szektorban a lehetőségek kiaknázásához szükséges, megfelelően képzett, stabil, szaktudással rendelkező munkaerő  vonzása és megtartása. Ezért egyre nehézkesebbé válik azon feladatok, háttér-szolgáltatások elvégzése, melyek nem a fő profilba illeszkednek. A komplex szolgáltatás és termékkínálattal az Assist-Trend erre a problémára is megoldást kínál.

Az együttműködés választ jelent a XXI. század kihívásaira is. A digitalizáció, a robotizáció, az új kommunikációs csatornák megjelenése, a gyors ütemben változó beszerzési, szállítási és logisztikai módszerek, valamint az ennek nyomán átalakuló ügyféligények új feladatok elé állítják a gyártó és szolgáltató cégeket. Az összefogással az Assist-Trend olyan Európában egyedülálló szolgáltatás-csomagot hozott létre, amely új minőséget jelent a szektorban. Ez jelenti a csoport jövőjét és biztosítja a további gyors növekedést minden, az együttműködésben részt vevő partner számára.


 

Takarítsunk meg a takarítással - Mivel takarítsunk?

A tisztítás alapja, avagy hogyan hat a kémhatás?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Legyen kész terve! Januártól önellenőrzés!

Januártól minden élelmiszer-vállalkozásnak kötelező önellenőrzést tartania a Földművelésügyi Minisztérium 28/2017.(V.30.) rendelete alapján

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Rólunk mondják

Partnervélemények cégünkről

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk