Duni

 

Innovatív asztali koncepciók, asztalterítési termékek, kreatív csomagolási, tálalási megoldások professzionális felhasználóknak és egyéni célokra is. A Duni minden terméket, kreatív megoldást azzal a céllal hoz létre, hogy az étkezéshez kapcsolódó alkalmakat magasabb szintre emelje, növelje azok élvezeti értékét. 
Szalvéták, asztalterítők, gyertyák, evőeszközök, poharak, tálak mindegyike műszaki szakértelmet tükröz, "jóételhangulat"-ot teremtve az asztalnál. 

Az étel áll minden étkezés középpontjában, ez az, ami összehozza az embereket. Egy inspiráló környezet tovább fokozhatja az étkezés élményét, emlékezetessé teheti az alkalmat, mely minden érzékszervre hat, nem csak az ízlelésre. 

A Duni székhelye Malmö-ben van, de Svédországon kívül Németországban, Lengyelországban és Thaiföldön is van termelési egységük. 

A papírgyártásnak régi hagyománya van, de a Duninál használt anyagok rég túlmutatnak a hagyományos papíron. A szabadalmaztatott minőségek mögött, úgymint Dunilin®, Dunicel® vagy – a teljesen új – Elegance™, sokéves kutatás és fejlesztés áll, melynek eredményei olyan „High-Tech“-anyagok, amelyek asztalok terítésére, vagy szalvétaként funkcionálnak. Súlyuk, struktúrájuk szinte alig különböztethető meg a textilből készült „testvéreitől“, a szín és formavilág azonban messze felülmúlja azt.
Egy-egy Duni termék kiszállításáig sok know-how szükséges. A méretpontos nyomatok előállítása megköveteli a tudást, tapasztalatot, és kreativitást. Az új technológiák, valamint a modern grafikai programok és nagy sebességű nyomtatók ismerete elengedhetetlen a gyártás során, ezért, a cég nagy hangsúlyt fektet a saját specialisták képzésére. Az évről-évre megújuló design-ok megalkotása neves tervezők, designerek bevonásával történik, figyelembe véve a nagy nemzetközi divattrendeket. 

A folyamatos fejlődéshez fontos az aktív kapcsolattartás az ügyfelekkel is. Az „Együtt korrektül“ vezérelő elv alapján, a partnerek által felmerülő ötletek később formát öltenek és kiszállíthatóvá válnak. A vendéglátóipari-, szállodai-, és catering szakemberek szakmai tudása, a hosszú közös munka során, nagyban hozzájárult az eredményekhez.

A Duni választékában megtalálható termékcsoportok:

Tekintse meg aktuális Duni választékunkat az alábbi katalógusokon keresztül, és ha szükséges, kérje kollégáink segítségét próbaterítés, stílustanácsadás tekintetében. 

Asztalterítési tippek kerthelyiségekbe, teraszokra

Hagyja magát elvarázsolni a Duni asztalterítési termékek színvilágában és az általuk teremtett harmóniában!

 
Várvölgyi Tímea -

Várvölgyi Tímea