home icon

Assist-Trend Pilis Kft.


Az Assist-Trend Pilis Kft. – jogelődeivel - közel 20 éves kereskedelmi múlttal rendelkezik.

A céget az a jogos igény hozta létre, hogy - a Forest Papír Kft. és az Assist-Trend Kft. Márkaképviseleteként – a háztartáshigiéniai termékek piacán - széles, igényes termékválasztékkal jelenjen meg, s Komárom-Esztergom megye illetve Pest megye egy részén a piac e szegmensének meghatározó résztvevője legyen.

 

Legfőbb célunk vevőink elégedettségének kivívása és fenntartása, melyet termékeink és szolgáltatásaink segítségével, teljes körű higiéniai megoldások nyújtásával igyekszünk elérni. Tevékenységünk mindig az ügyfél igényéhez és elvárásához igazodik. 

Az Assist-Trend Pilis Kft. fő tevékenységi köre ipari-, háztartási-higiéniai-, vegyi- és papír termékek forgalmazása. Az általános higiéniai választék mellett professzionális takarító- és tisztítószerek, adagoló berendezések és vegyszeradagoló rendszerek is a választék részét képezik.

Az Assist-Trend Pilis Kft. választéka:
Háztartási-higiéniai termékek:

•    Papírszalvéták
•    Papír zsebkendők
•    Háztartási papírtörlők
•    Toalett papírok
•    Csomagoló papírok, háztartási fóliák, stb.
•    Szemetes zsákok

Közületi termékek:

•    Trend dobozolt szalvéták
•    Kis és nagytekercses toalettpapírok
•    Tekercses és hajtogatott kéztörlők
•    Folyékony és por alapú tisztítószerek, vegyi termékek
•    Adagolók, és tartók
•    HACCP rendszer követelményeinek megfelelő Sutter, Innoveng termékek 
•    Trend Quality mosogató, takarító, fertőtlenítőszerek, stb.
•    Takarító kocsik, hozzá való kiegészítők
•    Professzionális takarítógépek, berendezések, stb.
•    Műanyag termékek 

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztésre, fejlődésre, az igényes, pontos kiszolgálásra, a környezettudatos tevékenységre.

Az Assist-Trend Pilis Kft. központi raktár- és irodaépülete Tát község ipari parkjában helyezkedik el, innen koordináljuk tevékenységünk adminisztratív és logisztikai feladatait.

A termékek átmeneti tárolására egy 370 m2 alapterületű raktár áll rendelkezésre.

Raktárcsarnokunk tervezésénél átgondolt, jól strukturált megoldásokra törekedtünk, mely az ésszerű tárolást és gördülékeny kiszállítást teszi lehetővé.


A cég alapítása óta az értékesítés forgalma folyamatos növekedést mutat. Jelenleg több mint 1000 ügyfelet szolgálunk ki folyamatosan. Dolgozói állományunk is bővült az elmúlt évek során, jelenlegi létszámunk: 1 fő márkaképviseleti vezető, 1 fő kereskedelmi vezető, 
4 fő értékesítési munkatárs, 2 fő raktáros, 2 fő kiszállító.
Működési területünk kiterjed Komárom-Esztergom megye egy részére, Pest megye egy részére, Budapest II. és III. kerületére, valamint a 6-os számú főút és a Duna közti területre.   
Az elmúlt évek során a cég olyan fokú fejlődésen ment keresztül, ami a kiszolgálás hatékonyságát is nagymértékben megnövelte.

Korszerű, jól felszerelt iroda áll rendelkezésünkre, melyben a mai kor igényeinek megfelelő teljes informatikai és műszaki háttér megtalálható.

Legfőbb célunk vevőink elégedettségének kivívása és fenntartása, folyamatos jó kapcsolat kialakítása. Tevékenységünk mindig az ügyfél igényéhez és elvárásához igazodik.

Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi munkát, kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködésre törekszünk. Vevőink minőségi elvárásait velük szemben is érvényesítjük, törekszünk arra, hogy a termékek mindenkor feleljenek meg minőségügyi célkitűzéseinknek. E rendszer magas szintű működtetése a gördülékeny, átlátható, jól szervezett kiszolgálás alapja, melynek kiépítéséhez cégünk vezetése a szükséges feltételeket biztosítja. 


Megrendelőinkkel közvetlen, korrekt partneri kapcsolat kialakítására törekszünk. Ennek érdekében személyes kapcsolattartással igyekszünk megismerni véleményüket, orvosolni problémáikat. A folyamatos tájékoztatást fontosnak tartjuk. Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a pontos munka alapja a szakértelem. 

Elérhetőségek:
Assist-Trend Pilis Kft.
Számlázási és postázási cím: 2535 Mogyorósbánya, Fő u. 19.
Kereskedelmi iroda és raktár: 2534 Tát, Törökvész út 7. 
Kereskedelmi iroda:     

Tel.: +36-33/445-729, 
Fax: +36-33/445-730
Mobil: +36-20/2520-519, +36-20/9479-397, +36-20/7778-917
e-mail: pilis@assist-trend.hu

Területi képviselők:     

Bónáné Nagy Erzsébet +36-20/777-8820
Komárom-Esztergom megye, Pest megye (Szentendre-Budakalász-Pilisvörösvár-Solymár-Zsámbék vonaláig)    

Szaniszló István +36-20/777-8930
Érd, Százhalombatta, Rácalmás, Dunaújváros, Dunaföldvár, Baracs, Paks

hirlevel

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk