Assist-Trend Pilis Kft.

 

Az Assist-Trend Pilis Kft. – jogelődeivel - közel 20 éves kereskedelmi múlttal rendelkezik. A céget az a jogos igény hozta létre, hogy - a Forest Papír Kft. és az Assist-Trend Kft. márkaképviseleteként – a háztartáshigiéniai termékek piacán - széles, igényes termékválasztékkal jelenjen meg,  Komárom-Esztergom megye illetve Pest megye egy részén a piac e szegmensének meghatározó résztvevője legyen.

Az Assist-Trend Pilis Kft. fő tevékenységi köre ipari-, háztartási-higiéniai-, vegyi- és papír termékek forgalmazása. Az általános higiéniai választék mellett professzionális takarító- és tisztítószerek, adagoló berendezések és vegyszeradagoló rendszerek is a választék részét képezik. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztésre, fejlődésre, az igényes, pontos kiszolgálásra, a környezettudatos tevékenységre.

Az Assist-Trend Pilis Kft. központi raktár- és irodaépülete Tát község ipari parkjában helyezkedik el, innen koordináljuk tevékenységünk adminisztratív és logisztikai feladatait. A termékek átmeneti tárolására egy 370 m2 alapterületű raktár áll rendelkezésre.

Raktárcsarnokunk tervezésénél átgondolt, jól strukturált megoldásokra törekedtünk, mely az ésszerű tárolást és gördülékeny kiszállítást teszi lehetővé. Az elmúlt évek során a cég olyan fokú fejlődésen ment keresztül, ami a kiszolgálás hatékonyságát is nagymértékben megnövelte. Korszerű, jól felszerelt iroda áll rendelkezésünkre, melyben a mai kor igényeinek megfelelő teljes informatikai és műszaki háttér megtalálható.

A cég alapítása óta az értékesítés forgalma folyamatos növekedést mutat. Jelenleg több mint 1000 ügyfelet szolgálunk ki folyamatosan. Dolgozói állományunk is bővült az elmúlt évek során, jelenlegi létszámunk: 1 fő márkaképviseleti vezető, 1 fő kereskedelmi vezető, 
4 fő értékesítési munkatárs, 2 fő raktáros, 2 fő kiszállító.
Működési területünk kiterjed Komárom-Esztergom megye egy részére, Pest megye egy részére, Budapest II. és III. kerületére, valamint a 6-os számú főút és a Duna közti területre.  

Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi munkát, kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködésre törekszünk. Vevőink minőségi elvárásait velük szemben is érvényesítjük, törekszünk arra, hogy a termékek mindenkor feleljenek meg minőségügyi célkitűzéseinknek. E rendszer magas szintű működtetése a gördülékeny, átlátható, jól szervezett kiszolgálás alapja, melynek kiépítéséhez cégünk vezetése a szükséges feltételeket biztosítja. 

Megrendelőinkkel közvetlen, korrekt partneri kapcsolat kialakítására törekszünk. Ennek érdekében személyes kapcsolattartással igyekszünk megismerni véleményüket, orvosolni problémáikat. A folyamatos tájékoztatást fontosnak tartjuk. Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a pontos munka alapja a szakértelem. 

Legfőbb célunk vevőink elégedettségének kivívása és fenntartása, melyet termékeink és szolgáltatásaink segítségével, teljes körű higiéniai megoldások nyújtásával igyekszünk elérni. Tevékenységünk mindig az ügyfél igényéhez és elvárásához igazodik. 

Az Assist-Trend Pilis Kft. választéka:

 

Háztartás-higiéniai termékek:

papírszalvéták

papír zsebkendők

háztartási papírtörlők

toalett papírok

csomagoló papírok, háztartási fóliák

szemetes zsákok

 

Közületi termékek:

Trend dobozolt szalvéták

kis- és nagytekercses toalettpapírok

tekercses hajtogatott kéztörlők

folyékony és por alapú tisztítószerek

adagolók és tartók

HACCP rendszer követelményeinek megfelelő Sutter és Innoveng termékek

takarító kocsik és kiegészítőik

Professzionális takarítógépek, berendezések stb. 

műanyag termékek


Elérhetőségek:
Assist-Trend Pilis Kft.
Számlázási és postázási cím: 2535 Mogyorósbánya, Fő u. 19.
Kereskedelmi iroda és raktár: 2534 Tát, Törökvész út 7. 
Kereskedelmi iroda:     

Tel.:     +36 33 445 729
Fax:     +36 33 445 730
Mobil: +36 20 2520 519+36 20 9479 397+36 20 7778 917
e-mail: pilis@assist-trend.hu

Területi képviselők:     

Bónáné Nagy Erzsébet   +36 20 777 8820

Komárom-Esztergom megye,

Pest megye (Szentendre-Budakalász-Pilisvörösvár-Solymár-Zsámbék vonaláig)    

 

Szaniszló István               +36 20 777 8930

Érd, Százhalombatta, Rácalmás, Paks

Dunaújváros, Dunaföldvár, Baracs

 

 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk