home icon

Assist-Trend Kft.


Az Assist-Trend Kft. tevékenysége több mint 15 éves múltra tekint vissza. A közületi szektor kiszolgálását célzó üzletág elosztási rendszerének kialakítása még a Forest-Papír Kft. égisze alatt kezdődött 1999-ben. A piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos választékbővítéssel a közületi üzletág hamar önálló vállalkozássá nőtte ki magát, melynek során 2005. októberétől önálló vállalkozásként folytatta tovább tevékenységét. 

A lábatlani székhelyű, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Kft. Magyarország egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. 

Fő célunk a közületi, vendéglátó-ipari és szolgáltató szektor kiszolgálása higiéniai papír- és vegyi termékek, takarítóeszközök szállításával, komplett higiéniai szolgáltatások nyújtásával, higiéniai és takarítási rendszerek kiépítésével. 

Választékunk alakítása során mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsük ki, legyen szó akár higiéniai papírtermékekről, adagolókról, HACCP kompatibilis vegyszerekről vagy takarítógépekről. Termékeink hatékonyabb és szakszerűbb felhasználása érdekében különféle szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, mint a vegyszer adagoló rendszerek telepítése, akár online teljesítménykövetéssel, adagoló karbantartás, szervizelés, higiéniai szaktanácsadás, padozatápolás. 

A cég központja Lábatlanon van, azonban partnereink kiszolgálásában a Közép-Kelet-Európa-i régióban és Magyarországon egyaránt jelentős szerepük van regionális Márkaképviseleteinknek. A régiók folyamatos ellátását, 5000 m2-es központi raktárunk biztosítja, melyben korszerű, vonalkód leolvasáson alapuló logisztikai rendszert alakítottunk ki. 

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinknek teljes körű kiszolgálást nyújtsunk, melyet Márkaképviseleti rendszerünk fejlett infrastruktúrával biztosít, saját kiszállító autóikkal juttatják el a termékeket partnereinkhez 48 órán belül. Partnereink kiszolgálásában több mint 50, a HACCP rendszerben jártas, folyamatosan továbbképzett tanácsadó üzletkötő vesz részt.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely kiterjed a papír- és vegyi termékek, takarító eszközök és rendszerek forgalmazására, higiéniai és padozatápolási szolgáltatások nyújtására, valamint a raktározási és logisztikai folyamatokra.

Termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével, a piaci igényeknek megfelelő választékbővítéssel, az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, teljes körű vevői megelégedettségre törekszünk, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálva.

Bodrogai Ferenc
ügyvezető

 
hirlevel

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk