Assist-Trend Kanizsa Kft.

 

 

Az Assist-Trend Kanizsa Kft. 2009 áprilisában alapított, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely Márkaképviseletként működik az ország dél-dunántúli régiójában.Tevékenységünk középpontjában a vegyi- higiéniai- papírtermékek forgalmazása valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások állnak.

Termékválasztékunk az ügyfél igényének felmérésétől, a rendelt termékek kiszállításáig teljeskörűen magába foglal minden olyan tevékenységet, melyek precíz elvégzése garantálja az Ön elégedettségét. Széleskörű termék kínálatunk és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink révén kreatív megoldásokat tudunk nyújtani szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak. Termékeinket nagykereskedésekből szerezzük be és az ebből szerzett előnyöket mi is továbbadjuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő vegyszerek, valamint a korszerű tisztítási technológiai eszközök propagálására, kollégáink folyamatos képzésére.

Munkák elismerésének tekintjük, hogy az elmúlt években szinte mindegyik általunk képviselt megyében több pályázat nyertesei lehettünk. Vevőink száma fokozatosan emelkedik, így termékeink egyre több helyen megtalálhatóak.

Kollégáink évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlati ismeretekkel rendelkező területi képviselők, akik a dél-dunántúli régióban több, mint 600 vevő részére biztosítanak teljes körű ellátást Zala, Somogy, Tolna valamint Baranya megyékben. Vásárlóink között közintézmények, nagy- ill, kisvállalkozások, vendéglátó egységek, szállodák, boltok is megtalálhatóak.

Novák-Farkas Anett
központi (nagykanizsai) értékesítés
Tel.:      +36 93 510-003
E-mail: kanizsa@assist-trend.hu

 

 

Központi (nagykanizsai) értékesítés

 

Toplak Noémi
Mobil: +36 20 777 8938
E-mail: toplak.noemi@assist-trend.hu

Zala megye, Balaton déli part ( Balatonszentgyörgy-Balatonboglár)

 

Békésiné Kiss Brigitta 
Mobil: +36 30 685 9143
E-mail: kiss.brigitta@assist-trend.hu

Somogy megye,Baranya megye, Balaton déli part (Balatonlelle-Balatonszabadi) 

 

Fenyvesi Enikő
Mobil: +36 20 777 8937
E-mail: fenyvesi.eniko@assist-trend.hu

Baranya megye keleti része, Tolna megye

 

Csapatunk felkészültsége, szakmai tudása biztosítja a maximális rendelkezésre állást, a gyors és precíz kiszolgálást a már meglévő és a leendő partnereink elégedettségért.

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk