Assist-Trend Győr Kft.


 

Az Assist-Trend Győr Kft. 15 éve aktívan részt vesz az Assist-Trend Kft., Nord-Paper Kft. (korábbi néven Forest-Papír Kft.) márkaképviseleti, elosztási rendszerében. Az eltelt évek alatt Észak-Dunántúl meghatározó higiéniai szolgáltatójává nőtte ki magát. Az Assist-Trend Győr Kft. munkatársai elhívatottak abban, hogy higiéniai termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljes körű higiéniai megoldást nyújtsanak, az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén. Termék szortimentjük lefedi a legtöbb gyártó- és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit. A papírtermékeken, professzionális konyha- és mosdóhigiéniai termékeken kívül az általános takarító- és tisztítószerek, kéz- és konyhahigiéniai adagolóberendezések, valamint takarítóeszközök és kiegészítő termékek is megtalálhatóak kínálatukban.


Kiemelt fontosságú, hogy partnereik részére személyre szabott szaktanácsadást adjanak, melyet jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező kereskedelmi képviselők segítségével valósítanak meg. A szállítás során is fontos, hogy partnereik számára kiszámíthatóságot, folyamatos ellátást és biztonságot adjanak. 

Partnereik rugalmasabb kiszolgálása, valamint a logisztikai folyamatok lerövidítése érdekében 2013-ben saját kirendeltséget nyitottak Sopronban. 
Nagy hangsúlyt fektetnek a partnereikkel kialakított korrekt, jó kapcsolat megtartására és fejlesztésére, vevőik maximális elégedettségének elérésére. 

Elérhetőségek:
Assist-Trend Győr Kft.
9028 Győr, Serfőző u. 8.
Telefon:  +36-96-338-910
Fax:         +36 96 200 091
E-mail:     gyor@assist-trend.hu
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8:00-16:00
szombat-vasárnap: zárva

9400 Sopron, Somfalvi út.10.
Telefon:   +36-20-37 99 294
E-mail:      bolt.sopron@assist-trend.hu
Nyitva tartás:
kedd-csütürtök: 8:00-12:00
szombat-vasárnap: zárva

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk