Tovább növelte forgalmát az Assist-Trend

A múlt évi rekordot is túlszárnyalta az Assist-Trend első féléves forgalma a HoReCa üzletágban. A turisztikai iparban ugyan véget érni látszik az elmúlt években megszokott gyors növekedés, az ágazat lassú bővülése mellett az Assist-Trend partnereivel együttműködve jól használta ki a szolgáltatási kínálat bővítésében rejlő lehetőségeket.

A turisztikai szektor ingadozó teljesítménye ellenére stabilan tudta növelni iparági árbevételét az Assist-Trend az első félévben. A KSH jelentése szerint az első öt hónapban valamelyest csökkent a vendégéjszakák száma az előző évi rekordhoz képest, miközben a vendéglátók bevételei gyarapodni tudtak. A kedvezőtlen júniusi időjárás az Assist-Trend tapasztalatai szerint nem javított az eredményeken, a hideg időjárás eredményeként a hatodik hónap megrendelései minden idők legalacsonyabb szintjére kerültek. Ennek ellenére az Assist-Trend az első félévben négy százalékkal nagyobb értékesítési forgalmat ért el a múlt év hasonló időszakához képest, ami újabb rekordot jelent a társaság HoReCA értékesítési eredményében.

A tapasztalatok szerint a higiéniai termékek iránti kereslet szoros összefüggést mutat a vendégforgalommal. A korábbi évek kétszámjegyű bővülése után várható volt, hogy a turisztikai szektor növekedési üteme lassulni fog: a gyors bővülésnek nem csak a kereslet, de a kínálat hiánya is határt szab. A szektorban továbbra is a legnagyobb problémát a munkaerőhiány jelenti, ami ma már gátja a további növekedésnek – hangsúlyozta Bodrogai Ferenc, az Assist-Trend alapító-tulajdonosa és ügyvezetője, aki szerint társasága jól használta ki a szolgáltatási kínálat bővítésében rejlő lehetőségeket.

Az Assist-Trend a szektor problémáit felismerve döntött úgy, hogy a Level Up Together együttműködés keretében partnereivel közösen kínál komplex megoldáscsomagokat a HoReCA szektor szereplői számára. A vendéglátóknak ugyanis az jelenti ma a legnagyobb segítséget, ha a háttérszolgáltatások színvonalának emelésében, a munkaerő hatékonyságának növelésében kapnak támogatást. Az Assist-Trend így nem csupán a higiéniai termékek és szolgáltatások teljes körét kínálja, de  szolgáltatásai kiterjednek a padozatápolásra, a higiéniai szaktanácsadásra, az időszakos nagytakarításra, a vízkezelésre, a légtisztításra, az online mosó- és mosogatószer adagolásra, mosogatógép szervizre, a munkaerő betanításra is.

 

 

Madártávlat - Mire és hol költünk a legtöbbet, ha utazunk?

Mire költ hol és miért a belföldi és külföldi turista és hogyan lehet a választásait befolyásolni?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Lehet környezetbarát a fertőtlenítés! - itt a Sutter Zero Lactic!

A fertőtlenítés bonyolult folyamata megoldható nem csak mesterségesen előállított vegyszerek, hanem környezetbarát, a természetben teljesen lebomló, kizárólag természetes alapanyagú fertőtlenítőszerekkel is lehetséges.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk