Aki látta, akarja: óriási az igény a gyémántkorongos felületkezelés iránt

Minden várakozást felülmúlt a gyémántkorongos felületkezelés sikere: az új eljárás bevezetése óta eltelt néhány hétben több mint hétezer négyzetméternyi felületet újított meg a környezetbarát, vegyszermentes, alacsony költségű takarítási módszerrel az Assist-Trend csapata.

A gyémántkorongos felületkezelési szolgáltatást a nyáron vezette be az Assist-Trend: az eljárással környezetbarát módon, víztakarékosan, tisztítószer nélkül takaríthatók a padlók  – legyen szó napi vagy akár nagytakarításról. Az eljárás segítségével a márvány, mészkő, műgyanta, terrazzo, beton padlók felülete tiszta és csillogó lesz, újnak hat majd. A gyémántkorongos felületkezeléssel nincs szükség vegyszerre (és ezek megvásárlására, tárolására sem), nem keletkezik vízkő a felszíneken, vegyszermentesen tüntethető el a lerakódott zsíros-olajos szennyeződés is, nem kell bevonat a csillogáshoz.  Az eljárás a kristalizálásnál gyorsabb, nem használ vegyszert, eredménye minden esetben magas fényű felület.  

Az eljárás során az Assist-Trend különböző méretű gyémántszemcséket tartalmazó korongokat használ. A gyémánt a legkeményebb kristályos anyag, mely minden a Földön megtalálható szilárd halmazállapotú anyag megmunkálására alkalmas. Minél sérültebb, egyenetlenebb, karcosabb vagy elhasználódottabb a felszín, annál nagyobb gyémántszemcséket tartalmazó korongot használunk első lépésként, majd ahogy a felszín egyenetlenségei simulnak, váltunk egyre kisebb és kisebb méretű gyémántszemcséket tartalmazó korongokra, egészen a tökéletesen csillogó eredmény eléréséig.  

A felületkezelés megkezdése előtt a sérüléseket folyékony színező pasztával pótoljuk, majd rövid száradási idő után az eljárás segítségével a sérülés teljesen láthatatlanná tehető. A folyamat végén – választás szerint - a szolgáltatásaink közt szintén újdonságnak számító teflon bevonat felhordásával még a problémásnak számító márvány, mészkő és terrazzo felületek épsége, csillogása a használat ellenére is legalább fél, de inkább egy-két évig megőrizhető, védelme a kiömlő folyadékok, felületre jutó szennyeződések ellen - például vörösbor, étolaj, ecet, citromlé – megoldható. Az eljárás rendkívül gyors: egy négyzetméter padló gyémántkorongos kezelése 15 percet vesz igénybe – így a művelet a napi üzletmenet folytatása mellett is elvégezhető.

A környezetbarát, vegyszermentes, víztakarékos gyors padozatápolási módszer rendkívül népszerűvé vált az Assist-Trend ügyfelei körében: a bevezetés óta eltelt két hónapban mintegy 50 helyszínen közel 7 ezer négyzetméter felületet újított meg a társaság, vagyis szinte nem telt el nap, hogy a gyémántkorongos felületkezelést végző egytárcsás súrológép ne dolgozott volna.  Aki látta, hogy mire képes a módszer, megrendelte a szolgáltatást, hiszen az költség- és időtakarékos megoldást jelent a padló ragyogóvá tételére.

Próbálja ki Ön is!

Kollégánk ajánlatadás előtt minden esetben kis felületen térítésmentesen próbatisztítást végez a meggyőző eredmény érdekében.

Kérdéseivel keresse szakértő kollégánkat elérhetőségein:

Regele András

higiéniai szakértő és szaktanácsadó

Email: regele.andras@assist-trend.hu

mobil: +36 20 775 7726

 

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ősszel ismét jön a SzÉSzT!

Ősszel Eger lesz az első helyszíne a már hetedik alkalommal rendezett SzÉSZT konferenciánknak

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Új, környezetbarát szolgáltatás - Gyémántkorongos padozatápolás

Környezetbarát, víztakarékos és vegyszermentes padlóápolási, karbantartási és javítási szolgáltatás: gyémántkorongos padozatápolás

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Hogyan lehet a csillagokat lehozni vagy feltenni... a szálloda homlokzatáról és -ra ?

Milyen összefüggés van, van-e egyáltalán a szálloda csillagainak száma és a vevőelégedettség között.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Népszerű az online-rendelés

Már egy hónappal az indulás után az Assist-Trend partnereinek több mint 60 százaléka használja az online rendelési felületünket, a partnerportált. Az augusztusban bevezetett rendszer nem csak jelentős kedvezményt ad a partnereknek, de sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a megrendelés folyamatát is.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk