Vízkezelés

Professzionális

Magyarországon a felhasznált víz elenyésző részét teszi ki a közvetlen emberi fogyasztásra szánt ivóvíz. A vízművekből kilépő víz minősége mindig megfelel a törvényi előírásoknak, manapság azonban ipari, sőt sokszor háztartási célra is használunk egyedi vízellátó rendszert, melynek vize származhat felszíni vízforrásokból, fúrt vagy ásott kutakból.

Hazai talajvizeink jelentős része magas vas-, mangán és ammónia tartalmú, a felszíni vizek baktériumokat, vírusokat, olajat és egyéb szennyezőanyagokat tartalmazhatnak. 

A közmű-vízrendszerből nyert víz is szennyeződhet a csőhálózaton való végighaladás során. A szennyeződések a víz élvezeti értékét csökkenthetik és rongálhatják a vízzel érintkező berendezéseinket, gépeinket.

Nem csak a szennyeződés, hanem vízkő-kirakódás is problémát jelenthet, melyet a vízben oldott állapotban lévő, az állandó és változó vízkeménységet adó kalcium és magnéziumsók okozhatnak. Hatásukra vastag rétegben rakódhat le vízkő  csőrendszerünkben, kazánok, bojlerek, háztartási gépek belsejében és fűtőszálain, melynek következtében az érintett berendezések élettartama csökken, karbantartási költségük nő, élettartamuk lerövidül. Fontos tehát törődnünk vizünk tisztaságával.

Vízkezelésről bővebben a Vízkezelés és a Vízlágyítás című tudásbázis-tartalmainkban olvashatnak. 


szolgaltatas
Szolgáltatás

Vízkezelés

A víztisztító, vízkezelő eljárások és berendezések használatával biztosítható a szennyeződéseket, lerakódásokat okozó anyagok eltávolítása, a fogyasztók egészséges ivóvízellátása, a vízzel érintkező készülékek hosszú távú, meghibásodás-mentes és rendeltetésszerű működéséhez szükséges víz előállítása.

Szakértő kollégáink előzetes időpont egyeztetés után személyesen felkeresik Önt, hogy legmegfelelőbb megoldást javasolják vízkezelési problémáira. Vízkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat a a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen vagy központi telefonszámunkon. 


További szolgáltatásaink:

 

 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk