Vegyszeradagolás

Szolgáltatásaink

A professzionális vegyszerek alkalmazása professzionális, pontos adagolást igényel, így biztosítható, hogy a szükséges, de elégséges vegyszermennyiség kerül felhasználásra.

Kézi és gépi vegyszeradagolási megoldásokat is kínálunk termékeink hatékony, professzionális és könnyű használata érdekében.

Kézi vegyszeradagolásnál az adagolás emberi közreműködéssel történik, melynek során az előírt adagolási mennyiségek betartásával érhető el a megfelelő munkaoldat, míg gépi vegyszeradagolás során a beállított adagolási mennyiségeknek megfelelően, automatikusan történik a vegyszeradagolás. A technikai lehetőségeket kihasználva már olyan automata vegyszeradagoló megoldást is tudunk biztosítani, mely az internetes adatkapcsolatnak köszönhetően folyamatosan, online szolgáltatja és rögzíti az adatokat, a működésre, vegyszerfelhasználásra, esetleges meghibásodásra vonatkozóan. A vegyszer adagolók tudásbázis tartalomban  bővebben is olvashatnak az adagolásról. 

Gépi vegyszeradagolásra az alábbi területeken tudunk megoldást nyújtani:

- Vendéglátásban: az edények, tányérok, evőeszközök gépi mosogatása területén, valamint pohármosogató gépeknél.

 - Mosodai területen: ipari mosógépek vegyszeradagolásánál, akár több gép párhuzamos vegyszeradagolásának megoldására, igény esetén online kontrollálható módon.

További szolgáltatásaink:

szolgaltatas

 

Professzionális

Vegyszeradagolás

A vendéglátás területén kiemelkedően fontos a higiéniai előírások betartása, az elvárt higiéniai szint biztosítása. Ennek egyik kiemelt területe a főző- és tálalóeszközök tisztasága, higiéniája, a mosogatás. Mivel számunkra kiemelten fontos a Vendéglátás, nagy hangsúlyt fektetünk a mosogatástechnológiára, professzionális vegyi termékeink gépi adagolására.

 


 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk