szolgaltatas

Professzionális

Terítési bemutató

Értékesítő, tanácsadó kollégánk előzetes időpont egyeztetés után személyesen felkeresi Önöket, hogy az étterem stílusának, színvilágának, hangulatának megfelelő asztalterítési termékekkel egy bemutatóasztalt megterítsen, bemutatva asztalterítési termékeink sokszínűségét.


További szolgáltatásaink:

Terítési bemutató

Szolgáltatásaink

Szeretné feldobni étterme hangulatát? Nem kell feltétlenül költséges átalakításokra, bútorcserére gondolni. Egy jól megválasztott asztalterítési stílus és színvilág segítségével is új atmoszférát adhat éttermének.

Ha elegáns, és modern, változatos terítési megoldásokra vágyik, kérje kollégáink segítségét a megfelelő asztalterítési stílus kiválasztásában. Akár a különböző napszakoknak, hangulatoknak, alkalmaknak megfelelő, minimál vagy bőségesen terített asztalterítési megoldásra vágyik, választékunkban megtalálhatja az exkluzív asztalterítési megoldásoktól a költséghatékony megvalósítási az Ön igényeinek leginkább megfelelő variációkat. Asztalterítés című tudásbázis-tartalmunkban találhat néhány praktikus tippet, videót mely segítheti a munkáját. 

Kiegészítő termékeinkkel igazán különlegessé varázsolhatja a nap bármely időszakában az étkezést. Gyertyák, kínálótálkák, tálcák, papír- és műanyag poharak, ételcsomagolási és tálalási megoldások széles választékával szeretnénk hozzájárulni a felejthetetlen étkezés kellemes érzéséhez.

Tekintse meg Duni választékunkat, melyből inspirációt szerezhet. 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk