Padozatápolás

Szolgáltatásaink

A különböző járófelületek tisztításával, karbantartásával kapcsolatban többéves tapasztalattal rendelkezünk, legyen szó terméskőről, járólapról, sportpadlóról vagy akár szőnyegről. Padozatápolási szolgáltatásunk keretében vállaljuk többek között zsíros padlók alaptakarítását, szőnyegek samponos tisztítását, terméskőpadló kristalizálását, welness részlegek padlóinak vízkőtelenítését, valamint különböző felületek bevonatolását is.

Szakembereink minden alkalommal előzetesen felmérik a padozat állapotát és sajátosságait, valamint szennyezettségi fokát. Ezután felülettől függően, próbatakarításokat végeznek a legjobb eredmény elérése érdekében. Az ajánlat elfogadása után szakembereink rövid időn belül elvégzik a megrendelt munkát.

Ezen felül kollégáink javaslatokat adnak arra is, milyen technológiával, napi takarítási eljárással lehet megőrizni, és fenntartani az adott felület tisztaságát.

szolgaltatas

Professzionális

Padozatápolás

A tisztaság összképe akkor teljes, ha a padló, amin járunk, tiszta, ragyog. A különböző anyagú és minőségű padlók, járófelületek a legjobban igénybe vett felületek a higiénia szempontjából.


További szolgáltatásaink:

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk