Professzionális

Mosogatógép szakszerviz

Nagy forgalmú éttermekben, szállodákban a napi konyhai munka már elképzelhetetlen nagy kapacitású edénymosogató gépek nélkül.  Manapság már néhány óra kiesés és meghibásodás is felboríthatja az adott vendéglátóhely életét legfőképp azért, mert a szektor egyébként is munkaerő-hiánnyal küzd, a konyhai dolgozók túlterheltek, a szálloda és étterem nincs felkészülve arra, hogy akár csak néhány óra gépi mosogatást kézi munkaerővel meg tudjon oldani. 

A mosogatógépek meghibásodásának elkerülésében segítséget nyújt az Assist-Trend Kft. mosogatógép-szakszerviz szolgáltatása. 


További szolgáltatásaink:

Mosogatógép szakszerviz

Szolgáltatásaink

Szakértő kollégáink vállalják a garanciális időn kívüli ipari mosogatógépek időszakos felülvizsgálatát, meghibásodás esetén szakszervizét. 

Partnereink által már ismert, jól képzett, különböző mosogatógép-típusokat jól ismerő szervizcsapatunk vállalja a bejelentéstől számított 24 - 48 órán belüli kiszállást, és  a megfelelő alkatrész-utánpótás birtokában  a 90%-ban helyszínen végzett javítást. 

Raktárkészleten nem lévő, speciális alkatrész esetén vállaljuk az alkatrészek 3-4 nap alatt történő beszerzését. A cserélt alkatrészekre kollégáink fél év garanciát adnak. 

Mosogatógép szakszerviz szolgáltatásunk időszakos és rendszeres  igénybevételével az ipari mosogatógépek élettartama meghosszabbítható, meghibásodása kiküszöbölhető. 

Szolgáltatásunkról bővebben a Mosogatógép-szakszerviz tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

Értékesítő, tanácsadó kollégánk szakszerviz igény esetén előzetes időpont egyeztetés után személyesen felkeresi Önöket,  Kérjük keresse kérdéseivel szaktanácsadóinkat a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 

 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk