Mobil munkaszervező rendszer

Professzionális

Napjainkban a szolgáltatási szektorban egyre több cég törekszik arra, hogy munkahatékonyságát növelje, valós, kimutatható,  mérhető adatok segítségével költséghatékonyságát javítsa.  Ennek XXI. századi megoldása a mobil idő-nyilvántartási és munkaerő-követési rendszer, melyet az Assist-Trend Kft. szolgáltatási körében nyújt.

A mobil idő és jelenlétkövető rendszer a munkavállalók teljesített munkaidejével kapcsolatos információkat gyűjti és nyomon követi a munkaterületen. A rendszer több megoldással működhet, melynek a leghatékonyabb változatában a munkavállaló egyéb, személyre szabott információk küldése és fogadása mellett képes például munkavégzés során az elvégzett munkáról vagy a tapasztalt hiányosságokról  képek rögzítésére és azok továbbítására illetve munkafeladatok személyre szabott fogadására is .

A munkaidő és munkavállaló figyelemmel kísérése lehetővé teszi a műszakok és munka hatékonyabb tervezését, hiszen megismerhető, mennyi idő szükséges az alkalmazottaknak az egyes feladataik elvégzéséhez, így hatékonyabban tervezhetők a napi műszakok és teendők. Használatával a szolgáltatási folyamatok átláthatóbbá és gazdaságosabbá tehetők.

A rendszer nemcsak az idő és a jelenlét mérésére alkalmas, hanem teljes körű munkaerő szükséglet- tervezésére is, mely használatával a munkaerő-gazdálkodás is egyszerűbbé válik.

Az időfigyelő rendszerből kapott információ közvetlenül jut be a számlázó rendszerekbe így egyszerűsítve a megbízó felé a ténylegesen mért adatok alapján történő számlázást, az alkalmazottak felé pedig a ténylegesen ledolgozott munkaidő szerinti bérelszámolást.


szolgaltatas
Szolgáltatás

Munkaerő és munkaidő mobil követése és szervezése 

A mobil munkaerő-követő rendszer használata lehetővé teszi a szolgáltatás végzése során  az események könnyű és hatékony nyomon követését, Szakértő  kollégánk érdeklődés esetén részletes tájékoztatást ad a rendszerről, felméri a szolgáltatási területet, árajánlatot ad, beüzemeli a munkaerő-követő rendszert, oktatja a kollégákat az eszközök használatára és az üzemeltetés során felmerülő problémák megoldásában azonnali  segítséget nyújt.

A Pancomp Clean rendszerről bővebben Mobil munkaszervezés c. tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

Kérjük, szolgáltatása gazdaságosabbá tételének és a költségek nyomon követésének igénye esetén keresse munkaerő-követési szakemberünket a szakerto@assist-trend.hu e-mai címen.


További szolgáltatásaink:

 
hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk