Légtisztítás

Professzionális

Miközben edényeink, felületeink, padlónk, bútoraink és eszközeink tisztaságával törődünk, a beltéri levegő tisztítására nem fektetünk kellő hangsúlyt, holott teljes tisztaságot így érhetünk el.

A kültéri levegő szennyeződésével kapcsolatosan számos cikk jelenik meg nap mint nap, azt már kevesen tudják, hogy a beltéri levegő, melyet az időnk nagy részében belélegzünk, akár ötször szennyezettebb lehet a kültérinél. Kísérletek igazolják, hogy a tiszta levegő nem csak a közérzetünket javítja és egészségünket óvja, de növeli munkánk hatékonyságát is. Fontos tehát a tisztításával foglalkoznunk.

Beltéri levegőnk szennyeződését jellemzően baktériumok, vírusok, allergének, illékony szerves vegyületek, illetve különféle kellemetlen szagok okozhatják.

A munkatársaink által ajánlott légtisztító berendezések eltávolítják a helyiség levegőjéből a kórokozók, allergének, vírusok és más szennyező részecskék 99,9%-át, illetve megkötik a kellemetlen szagot. A légtisztítók a szállodákban, szállásokon megszűrik a levegőt, kellemes közérzetet biztosítanak a vendégek számára, jelentősen javítják a légúti allergiában szenvedők komfortérzetét, illetve segítenek a mosdókban gyakran előforduló kellemetlen szag csökkentésében is.

Légkezelésről bővebben a Légtisztítás nevű tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

 

További szolgáltatásaink:

 

szolgaltatas
Szolgáltatás

Légtisztítás

Légtisztítóink könnyen szerelhetők, szabályozhatók, gyakorlatilag zajtalanok. Számos szűrő opcióval az adott környezetre és feladatra kiválaszthatók a legjobb megoldást kínálva partnereinknek.

Szakértő munkatársaink előzetes helyszínfelmérés után javaslatot adnak a helynek megfelelő méretű és kapacitású légtisztító beépítésére. Keresse kollégáinkat kérdéseivel a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen vagy központi telefonszámunkon.

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk