Professzionális

Konyhahigiéniai oktatás

A közétkeztetés, a konyha higiéniája kiemelten fontos terület napjainkban, gondoljuk csak arra, mennyi fertőzés forrása lehet és mennyi megbetegedést okozhat egy nem megfelelően kezelt alapanyag vagy kész étel. Napjainkban a kormány is kiemelt figyelmet fordít a közétkeztetésre, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) például folyamatosan minősíti a főző- és tálalókonyhákat. Az Európai Parlament által kihirdetett Jó Higiéniai Útmutató és benne a HACCP is szigorú élelmiszer-higiéniai szabályokat tartalmaz nem csak az élelmiszer előállításával hanem a feldolgozásával, kezeléséve, tárolásával, csomagolásával, forgalomba hozatalával kapcsolatosan is. 

A napjainkban tapasztalható munkaerőhiány és fluktuáció nehézséget okoz abban minden, a HoReCa szektorban tevékenykedő munkáltatónak, hogy mindig minden konyhai területen dolgozó munkavállalójával megismertesse és alkalmaztassa a konyhahigiénia, élelmiszerhigiénia szabályait és folyamatait. 


 

Konyhahigiéniai oktatás

Szolgáltatásaink

 Az Assist-Trend Kft. szakértő kollégái konyhahigiéniai oktatás szolgáltatásunkkal segítenek abban, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően működhessenek a konyhai folyamatok. 

Szakértőink által tartott élelmiszer-higiéniai oktatás kizárólag az élelmiszerek környezetére vonatkozó követelményeknek való megfeleltetéssel - mint például előállítás, tárolás, feldolgozás, kezelés, tartósítás, tárolás, csomagolás, forgalomba hozatal  előkészítése, felületek tisztítása és tisztántartása - foglalkozik. 

Az oktatási anyag elsajátításával és megfelelő alkalmazásával garantálható a fertőzések megelőzése és a mindenkor hatályos jogszabályoknak való megfelelés. 

Az oktatás tematikájáról bővebben a Konyhahigiéniai oktatás című tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

Kérjük, amennyiben további információkat szeretne kapni szolgáltatásunkról, keresse konyhahigiéniai szakértőnket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 

 

További szolgáltatásaink:

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk