Kártevőirtó szolgáltatás

Professzionális

A vendéglátóipari egységekben megjelenő és megtelepedő rovarok  betegségeket terjeszthetnek,  egyszerűen  jelenlétükkel és életükkel is  jelentős gazdasági károkat  okozhatnak. A vendéglátóhely minősítésében fontos szerepet kap a tisztaság, higiénia, mely magába foglalja a létesítmény kártevő-mentességét is. Fontos tehát, egyrészt a létesítmény jó hírnevének megőrzése másrészt pedig a gazdasági értékek megóvása érdekében a megjelenésüket megelőzni, a  folyamatos irtásukról gondoskodni.  

A Bábolna Bio közel fél évszázada végez közegészségügyi kártevő-mentesítési tevékenységet, eredményesen és környezetvédelmi szempontból is kifogástalanul  valósította meg a budapesti nagy kiterjedésű patkány- és csótánymentesítési akciókat. A kártevőirtási tevékenység napjainkban számos higiénés szolgáltatási tevékenységgel is kiegészült, amelyek révén komplex szolgáltatás végzését is tudjuk vállalni. 

További szolgáltatásaink:

 

 

 

Professzionális

Kártevőirtó szolgáltatás

A kártevő irtást korszerű és környezetkímélő módon, az Integrated Pest Management (IPM) alkalmazásával valósítjuk meg. Az IPM stratégia lényege, hogy a korábbi, sokszor megelőző jellegű és széleskörű irtószeres kezelések helyett a folyamatos ellenőrzéseket helyezzük előtérbe. A Bábolna Bio szolgáltatási technológiája során alkalmazott eljárások emberre és haszonállatra gyakorlatilag veszélytelenek.

Az Assist-Trend Kft. által közvetített Bábolna Bio szolgáltatások a következőek: 

- kártevő-mentesítés (csótány, hangya, bolha, ágyi poloska,

  darázs)

- rágcsálómentesítés (egér, patkány)

- szemétledobó csövek tisztítása

- szellőző rendszerek tisztítása

- madarak elleni védelem

 

Szolgáltatásunkról bővebben a Kártevőirtó szolgáltatás című tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

Kérjük, kártevő irtással kapcsolatos kérdéseivel keresse tisztítási szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen, vagy a központi telefonszámunkon.


hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk