Ipari és

időszakos takarítás

Professzionális

Ipari területeken, gépeken,  közösségi, nagy forgalmú helyszíneken, tömegközlekedési eszközökön, fürdőkben, plázákban, új építésű vagy már használatba lévő terekben sokszor gondot okoznak a különböző felületeken letapadt, különböző anyagú, makacs szennyeződések, melyek eltávolítása nem végezhető el egyszerű módon napi használatú tisztítószerekkel és eszközökkel, hanem különleges szakértelmet és vegyszereket, fokozott odafigyelést igényelnek. Bővebben a szolgáltatásról az Ipari takarítás c.- tudásbázis tartalmunkban olvashat.

Cégünk szakértő a különböző felületek tisztításában, referenciával rendelkezik műemlék jellegű épületek, érzékeny antik felületeinek időszakos nagytakarításában is, melyről a Műemlék takarítás című tartalmunkban olvashat. (Zirci apátság, Esztergomi Bazilika)

 

További szolgáltatásaink:

 

Ipari és

időszakos nagytakarítások

Szolgáltatás

Szaktanácsadóink vállalják a felületek helyszíni felmérését, a helyszínen végzett próbatakarítás után megfelelő vegyszerek és professzionális  eszközök javaslatával árajánlatot adnak szakértő tisztításra a kivitelezéstől az üzemeltetésig és igény esetén felügyelik vagy munkatársaink segítségével el is végzik azt.

Szakértőink garanciával és referenciáink biztosítékával helyszínfelmérés után vállalják műemlék épületek időszakos nagytakarítását.

Kérjük, tisztítással, takarítással kapcsolatos kérdéseivel keresse tisztítási szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen, vagy a központi telefonszámunkon.


hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk