Az Assist-Trend Kft. Központ és a regionális Márkaképviseletek együttműködési rendszere

Cégünk központja Lábatlanon van, azonban partnereink kiszolgálásában a Közép-Kelet-Európai régióban és Magyarországon egyaránt jelentős szerepük van regionális Márkaképviseleteinknek. A régiók folyamatos ellátását, 5000 m2-es központi raktárunk biztosítja, melyben korszerű, vonalkód leolvasáson alapuló logisztikai rendszert alakítottunk ki. 

Referenciáink:

             
 

 

Azokat a partnereinket, amelyek termékeinken kívül egyéb, a központunk által nyújtott szolgáltatásokat is mint például

 • mosodai- és konyhai adagolórendszerek telepítését, karbantartását és online felügyeletét,
 • mosási, mosogatási, higiéniai szaktanácsadást és képzést,
 • padozatápolási, speciális takarítási szolgáltatást (szőnyegtisztítás, alaptisztítás, padozat - bevonatolás, kristalizálás),
 • takarítógépek kihelyezését
 • terítési szaktanácsadást

is igénybe kívánnak venni, az Assist-Trend Kft. lábatlani központjából, a Key Accont Managereink segítő szakértelmével és szervízhálózatunk közreműködésével  szolgáljuk ki.

Partnerkörünk igényeinek gyors és minőségi kielégítésére törekedve azon partereinket, melyek szolgáltatásainkat nem veszik igénybe csak termékeinket vásárolják, széles termékválasztékú és fejlett infrastruktúrájú Márkaképviseleti rendszerünkre bízzuk. Márkaképviselőink saját autóikkal 48 órán belüli termékszállítással juttatják el a termékeket partnereinkhez.  Partnereink kiszolgálásában több mint 50, a HACCP rendszerben jártas, folyamatosan továbbképzett tanácsadó üzletkötő vesz részt.

Az Assist-Trend Kft. és regionális Márkaképviseletének tagjai a következő vállalkozások:

A vállalkozások bemutatkozásához kattintson a cég nevére!

Assist-Trend Kft.

Az Assist-Trend Kft. tevékenysége több mint 15 éves múltra tekint vissza. A közületi szektor kiszolgálását célzó üzletág elosztási rendszerének kialakítása még a Forest-Papír Kft. égisze alatt kezdődött 1999-ben. A piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos választékbővítéssel a közületi üzletág hamar önálló vállalkozássá nőtte ki magát, melynek során 2005. októberétől önálló vállalkozásként folytatta tovább tevékenységét. 

A lábatlani székhelyű, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Kft. Magyarország egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. 

Fő célunk a közületi, vendéglátó-ipari és szolgáltató szektor kiszolgálása higiéniai papír- és vegyi termékek, takarítóeszközök szállításával, komplett higiéniai szolgáltatások nyújtásával, higiéniai és takarítási rendszerek kiépítésével. 

Választékunk alakítása során mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsük ki, legyen szó akár higiéniai papírtermékekről, adagolókról, HACCP kompatibilis vegyszerekről vagy takarítógépekről. Termékeink hatékonyabb és szakszerűbb felhasználása érdekében különféle szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, mint a vegyszer adagoló rendszerek telepítése, akár online teljesítménykövetéssel, adagoló karbantartás, szervizelés, higiéniai szaktanácsadás, padozatápolás. 

Termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével, a piaci igényeknek megfelelő választékbővítéssel, az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, teljes körű vevői megelégedettségre törekszünk, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálva.

Üzleti partnereinket széles választékot kínáló, fejlett infrastruktúrájú Márkaképviselet rendszerünkkel szorosan együttműködve szolgáljuk ki. 

Assist-Trend Alföld Kft.

A jászberényi telephellyel rendelkező Assist-Trend Alföld Kft. tevékenysége immáron 25 éves múltra tekint vissza. 

A higiéniai papírtermékekkel (toalettpapírok, kéztörlők, szalvéták), HACCP kompatibilis tisztítószerekkel, professzionális takarítóeszközökkel, műanyag termékekkel, adagolórendszerekkel, takarítógépekkel és csomagolóanyagokkal foglalkozó cég a mintegy 3500 fajta termékkínálatával igyekszik magas minőségi színvonalon kielégíteni a partnereit. Komplett higiéniai szolgáltatásokkal, higiéniai bemutatókkal, szaktanácsadással, mosási rendszerek kiépítésével, vegyszeradagolók karbantartásával és szervizelésével, HACCP takarítási utasítások segítésével és felülvizsgálásával igyekszik segíteni a partnereit.

A legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt, 2015-ben átadott 180 m2-es bemutatóteremben, a 300 m2-es irodaépületben és a 2000 m2-es raktárépületben tevékenykedik a vállalat.

Területi képviselőik és szaktanácsadóik folyamatosan járják Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Heves, Pest és Hajdú-Bihar megyét, így a fejlett logisztikai hálózatuknak köszönhetően a saját kiszállító autóikkal 24-48 órás kiszállításokat vállal az Assist-Trend Alföld Kft. A területen lévő 4000 partner igényét igyekszik maximális szakértelemmel és szaktudással kielégíteni a vállalkozás.

Legnagyobb referenciái között említhető:

 • Magyar Honvédség
 • Béres Gyógyszergyár Zrt.
 • Szatmári Kft.
 • Jász-Plasztik Kft.
 • Electrolux Lehel Kft. 
 • Rosenberger Magyarország Kft.
 • Carrier CR Magyarország Kft.
 • Miskolci Törvényszék
 • Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
 • JNSZ Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
 • Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
 • Bács-Kiskun Megyei Intézmények
 • Atalian Global Services Hungary Zrt. 
 • Mezőtúri Református Egyházközösség Idősek Otthona
 • Szent István Egyetem (Budapest, Békéscsaba, Szarvas, Jászberény, Gödöllő) 
 • Jászberényi Tankerületi Központ (Jászság összes iskolája)

Assist-Trend Budapest Kft.

A budapesti székhelyű, 100% magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Budapest Kft. Budapest és vonzáskörzetének egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. Az Assist-Trend Kft. márkaképviseleteként 2004 óta működik.


Az Assist-Trend Budapest Kft. küldetése: termékek és szolgáltatások segítségével teljes körű higiéniai megoldások nyújtása, az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén.
Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, mely lefedi a legtöbb termelő- és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit. A papírtermékeken, a professzionális konyha- és mosdóhigiéniai termékeken kívül az általános takarító- és tisztítószerek, kéz- és konyhahigiéniai adagolószerkezetek, valamint takarítóeszközök képezik kínálatunkat.

A termékértékesítés mellett kiemelten fontosnak tartjuk az elvárásoknak megfelelő, minőségi szolgáltatások nyújtását partnereink számára, ennek érdekében személyre szabott szaktanácsadással segítünk a megfelelő higiéniai megoldás kiválasztásában és megrendelt termékeiket rövid határidővel szállítjuk.

Célunk a maximális vevőelégedettség elérése, valamint vevőinkkel a korrekt, jó kapcsolat kialakítása és hosszú távú fenntartása.

 

Partnereink hatékony és professzionális kiszolgálására

 • 1000 m2-es raktárkapacitás,

 • 5 saját kiszállító autó,

 • 5 felkészült higiéniai szaktanácsadó,

 • és 1 szerviz technikus áll rendelkezésre.

 

Termékkínálat:

 • konyhahigiénia

 • asztalhigiénia

 • mosdó- és textilhigiénia

 • épülethigiénia

 

Assist-Trend Észak Kft.

Az Assist-Trend Észak Kft. 2001-ben kezdte meg működését még AL és Társa Bt. néven, mint a Forest-Papír Kft hivatalos márkaképviselete. Első időkben slepptúrás értékesítéssel háztartási papír termékeket kínáltunk partnereinknek, majd az igények megfelelően bővítettük termékválasztékunkat.

A cég 2006. évtől Assist-Trend Észak Kft. néven folytatja tevékenységét, már üzletkötői rendelések kiszállításával. Ebben az évben bővült a termék választékunk és a termékeinkhez kapcsolódó új szolgáltatásainkkal támogattuk partnereinket. Hivatalos márkaképviseletként kizárólagos értékesítői lettünk a Forest-Papír Kft.-nek és az Assist-Trend Kft.-nek Borsod, Heves, Nógrád és Pest megye kisebb északi területein.

Jelenleg egy 1400 m2-es raktárból 3 teherautóval szolgáljuk ki partnereinket.  A Nord-Paper Kft. papírtermékei mellett saját márkás (Trend-Quality) és professzionális (SUTTER) vegyi termékeket, műanyag termékeket, takarítási eszközöket (Vileda, Kefa, Fix-Net), damaszt hatású (Duni) termékeket, szemeteszsákokat és szinte minden, a takarítási higiéniához kapcsolódó terméket tudunk szállítani ügyfeleinknek. Rendeléseket területileg illetékes üzletkötőink, kollégáink veszik fel, de természetesen közvetlenül is elérhetnek minket.

Partnereink köre nagyon széles, hiszen a büféktől az öt csillagos szállodáig, az iskolától az ipari parkokig, önkormányzatokig mindenhol használják termékeinket, igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Vegyszer- és papír adagolóinkat térítésmentesen vagy nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinkhez, hiszen közös érdekünk a gazdaságos felhasználási környezet biztosítása.

Szolgáltatásaink:

 • higiéniai terv készítés,
 • adagolók biztosítása szervizelése,
 • higiéniai szaktanácsadás,
 • személyzet higiéniai oktatása,
 • ingyenes kiszállítás 24-48 órán belül,
 • az engedélyeztetési folyamatokhoz kapcsolódó vegyszer dokumentációk biztosítása.


Termékeink mind megfelelnek a mai magyarországi törvényi szabályozásban előírt HACCP rendszer követelményeinek. 

Higiéniai terv készítése 

Induló vagy bővülő vállalkozások részére komplett higiéniai terv készítését vállaljuk.
A higiéniai tervben előírt termékek illetve eszközök teljes körű ellátását biztosítjuk (konyha-, épület-, mosdóhigiéniai, stb.).

Adagolók kedvezményes kihelyezése (fali adagolók, gépi vegyszer adagolók)

Előzetes igények felmérésével biztosítunk cégek, vállalkozások számára fali adagolókat kedvezményes vásárlási feltételekkel (folyékony- vagy habszappanhoz, papír kéztörlőkhöz, eü papírokhoz).
Ipari mosogatógépekhez, pohármosogató gépekhez illetve ipari mosógépekhez való automata vegyszeradagolókat is rendkívül kedvező feltételekkel tudunk Önök számára biztosítani.
A kedvezmény illetve a lehetőségek mértéke nagyban függ a jövőbeni együttműködés feltételeitől.
Adagolók kedvezményes kihelyezésével kapcsolatban kérjük keresse üzletkötő kollégáinkat!

Biztonságtechnikai adatlapok termékeinkhez

Vegyi termékeinket biztonságtechnikai adatlappal szállítjuk ki Önök részére igény szerint. 
A BT adatlapokat a veszélyes vegyszerekhez a felhasználás helyén kötelesek tárolni a felhasználók.

Konyhai falragaszok biztosítása ÁNTSZ előírás szerint

Ellenőrzések során nagy figyelmet fektetnek a hatósági személyek ezen matricák ellenőrzésére.
ÁNTSZ előírás szerinti falragaszokat biztosítunk technikai leírással.

Az elmúlt években támogatást tudtunk nyújtani a miskolci vízilabda, jégkorong, kerékpár, futó és autó sport egyesületeinek így próbáltunk hozzá járulni a gyerekek egészséges fejlődéséhez és a sportélet fejlesztéséhez.

Legyen Ön is partnerünk, látogasson el hozzánk személyesen vagy az internet segítségével! 

                               

Nagy András
ügyvezető

Assist-Trend Győr Kft.

Az Assist-Trend Győr Kft. 15 éve aktívan részt vesz az Assist-Trend Kft., Nord-Paper Kft. (korábbi néven Forest-Papír Kft.) márkaképviseleti, elosztási rendszerében. Az eltelt évek alatt Észak-Dunántúl meghatározó higiéniai szolgáltatójává nőtte ki magát. Az Assist-Trend Győr Kft. munkatársai elhívatottak abban, hogy higiéniai termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljes körű higiéniai megoldást nyújtsanak, az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén. Termék szortimentjük lefedi a legtöbb gyártó- és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit. A papírtermékeken, professzionális konyha- és mosdóhigiéniai termékeken kívül az általános takarító- és tisztítószerek, kéz- és konyhahigiéniai adagolóberendezések, valamint takarítóeszközök és kiegészítő termékek is megtalálhatóak kínálatukban.


Kiemelt fontosságú, hogy partnereik részére személyre szabott szaktanácsadást adjanak, melyet jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező kereskedelmi képviselők segítségével valósítanak meg. A szállítás során is fontos, hogy partnereik számára kiszámíthatóságot, folyamatos ellátást és biztonságot adjanak. 

Partnereik rugalmasabb kiszolgálása, valamint a logisztikai folyamatok lerövidítése érdekében 2013-ben saját kirendeltséget nyitottak Sopronban. 
Nagy hangsúlyt fektetnek a partnereikkel kialakított korrekt, jó kapcsolat megtartására és fejlesztésére, vevőik maximális elégedettségének elérésére. 

Assist-Trend Kanizsa Kft.

Az Assist-Trend Kanizsa Kft. 2009 áprilisában alapított, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely Márkaképviseletként működik az ország dél-dunántúli régiójában.Tevékenységünk középpontjában a vegyi- higiéniai- papírtermékek forgalmazása valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások állnak.

Termékválasztékunk az ügyfél igényének felmérésétől, a rendelt termékek kiszállításáig teljeskörűen magába foglal minden olyan tevékenységet, melyek precíz elvégzése garantálja az Ön elégedettségét. Széleskörű termék kínálatunk és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink révén kreatív megoldásokat tudunk nyújtani szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak. Termékeinket nagykereskedésekből szerezzük be és az ebből szerzett előnyöket mi is továbbadjuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő vegyszerek, valamint a korszerű tisztítási technológiai eszközök propagálására, kollégáink folyamatos képzésére.

Munkák elismerésének tekintjük, hogy az elmúlt években szinte mindegyik általunk képviselt megyében több pályázat nyertesei lehettünk. Vevőink száma fokozatosan emelkedik, így termékeink egyre több helyen megtalálhatóak.

Kollégáink évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlati ismeretekkel rendelkező területi képviselők, akik a dél-dunántúli régióban több, mint 600 vevő részére biztosítanak teljes körű ellátást Zala, Somogy, Tolna valamint Baranya megyékben. Vásárlóink között közintézmények, nagy- ill, kisvállalkozások, vendéglátó egységek, szállodák, boltok is megtalálhatóak.

Assist-Trend Kelet Kft.

Az Assist-Trend Kelet Kft. 2003. novemberében Orient Betéti Társaság néven kezdte meg márkaképviseleti rendszerben történő működését. A 2005. novemberi átalakulás során korlátolt felelősségű társasággá (Kft.) alakult a betéti társaság teljes körű jogutódjaként. Jelenlegi nevét (Assist-Trend Kelet Kft.) 2010.06.24-én vette fel. 

A céget a tulajdonosok azzal a céllal alapították, hogy a Nord-Paper Kft. által gyártott és az Assist-Trend Kft. által forgalmazott termékeket értékesítse, továbbá a termékekhez szorosan kapcsolódó magas szintű szolgáltatásokat nyújtson márkaképviseleti rendszerben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Hajdú-Bihar megye területén a meglévő és leendő partnerei számára. 
2011-ben papír zsebkendő gyártásával, csomagolásával bővítette a tevékenységi körét.

Az Assist-Trend Kelet Kft. célja, hogy a vevői felhasználói igényeket minőségi termékválasztékkal (háztartási, ipari, gasztronómiai, egészségügyi, higiéniai, papír- és vegyi termékekkel) és szorosan kapcsolódó szakirányú szolgáltatásokkal elégítse ki. 

A cég az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványrendszer alapján működik, ami a minőségi munka garanciája a partnerek felé.

A Nord-Paper Kft. és a Sofidel Hungary Kft. által gyártott termékeket “Magyar Termék, Hazai Termék, Hazai Feldolgozású Termék”-ként forgalmazza az Assist-Trend Kelet Kft. a “Magyar Szolgáltatás” védjegy alatt.  Tevékenységében kiemelt szerepet tölt be a magyar termékek előtérbe helyezése az ügyfelek felé. Választott szlogenük is erre utal: “ITTHONRÓL OTTHONRA”. 

Az Assist-Trend Kelet Kft. helyzete a megalakulása óta folyamatosan stabilizálódik, amit folyamatos fejlesztésekkel, beruházásokkal, komoly piaci munkával kíván hosszú távon fenntartani:

 • az értékesítési forgalom folyamatosan növekszik, 
 • jelenleg kb. 2000 elégedett ügyfelet szolgál ki folyamatosan,
 • folyamatos képzéssel erősíti szakembereit.

A Kft. telephelye Nyírbátorban helyezkedik el a 471.sz. főútvonal mellett az ipari park területén (Mátészalka irányában). Raktárkapacitása 1390 m2, ami magában foglalja a papír zsebkendő gyártó üzemrészt is.  Zavartalan áruszállításukat 4 kisteherautó és 1 targonca segíti. 

Termékeink a konyhahigiénia, mosdó és textilhigiénia, asztalhigiénia és épülethigiénia teljes területét lefedik:

Konyhahigiénia

 • HACCP kompatibilis kézi és gépi mosogatószerek, öblítők
 • Felülettisztítók, fertőtlenítő szerek
 • Sütő és grill zsírtalanító szerek
 • Inox-tisztítószerek
 • Vegyszer adagolók
 • Higiéniai papírtermékek, adagolók

Mosdó- és textilhigiénia

 • Folyékony mosószerek, előmosók, fehérítők
 • Öblítőszerek
 • Vegyszer adagolók
 • Szanitertisztító, felületfertőtlenítő tisztítószerek
 • Ablak-, és üvegtisztító szerek
 • Szagtalanító, illatosító
 • Adagolórendszerek, papír-, és vegyi töltőanyagok széles választékával

Asztalhigiénia

 • Asztaldekorációs termékek
 • Damaszt hatású és papírszalvéták
 • Gyertyák
 • Napronok, asztalszoknyák
 • Asztalterítők, futók
 • Műanyag poharak, tányérok, evőeszközök
 • Emblémázott szalvéták
 • Ételcsomagoló rendszerek
 • Fóliázó gépek
 • Tálkák, ételtároló dobozok

Épülethigiénia

 • Szanitertisztító, felülettisztító, fertőtlenítő vegyszerek
 • Ablak-, és üvegtisztító szerek
 • Szőnyeg-, kárpit-, és bőrtisztítók
 • Szagtalanító, illatosító
 • Padozattisztító és padozatápoló szerek
 • Takarító gépek, eszközök, szállodai porszívók
 • Adagolórendszerek, papír-, és vegyi töltőanyagok széles választékával

Forgalmazott termékeink mellett alábbi szolgáltatásainkkal segítjük üzleti partnereinket:

Szolgáltatások

 • Szaktanácsadás
 • Szervizháttér
 • Higiéniai terv készítése
 • Személyzet betanítása vegyszer használatra
 • Vegyszer adagolók szerelése, karbantartása
 • Terítési bemutató
 • Ételcsomagolási bemutató
 • Adagolástechnika
 • Padozatápolás, bevonatolás, szőnyegtisztítás
 • Kristalizálás: előzetes állapotfelmérés, próbabevonat készítése

Az Assist-Trend Kelet Kft. referenciái:

 • Alaszka Kft., Debrecen
 • Borostyán Med-Hotel, Debrecen
 • Divinus Hotel, Debrecen
 • Diehl Aircabin Hungary Kft., Nyírbátor
 • Elamen Zrt., Budapest
 • Fenyves Csárda, Blháza
 • Felső Szabolcsi Korház, Kisvárda
 • Hotel Aranybika, Debrecen
 • Hunép Universal Zrt., Debrecen
 • Kakukk Étterem, Nyírbátor
 • Kenézy Korház, Debrecen
 • Labaš s.r.o., Kassa
 • MSK Hungary Kft., Nyírbátor
 • Nyírzem Zrt., Kisvárda
 • Óbester-Panzió Étterem, Debrecen
 • Renomé Print Kft., Nyíregyháza
 • Sárkányfürdő, Nyírbátor
 • Silver Hotel, Hajdúszoboszló
 • Serioplast Hungary Kft., Nyírbátor
 • Start Rehab. Fogl., Nyíregyháza
 • Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Korházak Nyíregyháza
 • Szatmári Konzervgyár, Tyukod
 • Tisza Trade Kft., Mátészalka

Assist-Trend Pilis Kft.

Az Assist-Trend Pilis Kft. – jogelődeivel - közel 20 éves kereskedelmi múlttal rendelkezik. A céget az a jogos igény hozta létre, hogy - a Forest Papír Kft. és az Assist-Trend Kft. márkaképviseleteként – a háztartáshigiéniai termékek piacán - széles, igényes termékválasztékkal jelenjen meg,  Komárom-Esztergom megye illetve Pest megye egy részén a piac e szegmensének meghatározó résztvevője legyen.

Az Assist-Trend Pilis Kft. fő tevékenységi köre ipari-, háztartási-higiéniai-, vegyi- és papír termékek forgalmazása. Az általános higiéniai választék mellett professzionális takarító- és tisztítószerek, adagoló berendezések és vegyszeradagoló rendszerek is a választék részét képezik. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztésre, fejlődésre, az igényes, pontos kiszolgálásra, a környezettudatos tevékenységre.

Az Assist-Trend Pilis Kft. központi raktár- és irodaépülete Tát község ipari parkjában helyezkedik el, innen koordináljuk tevékenységünk adminisztratív és logisztikai feladatait. A termékek átmeneti tárolására egy 370 m2 alapterületű raktár áll rendelkezésre.

Raktárcsarnokunk tervezésénél átgondolt, jól strukturált megoldásokra törekedtünk, mely az ésszerű tárolást és gördülékeny kiszállítást teszi lehetővé. Az elmúlt évek során a cég olyan fokú fejlődésen ment keresztül, ami a kiszolgálás hatékonyságát is nagymértékben megnövelte. Korszerű, jól felszerelt iroda áll rendelkezésünkre, melyben a mai kor igényeinek megfelelő teljes informatikai és műszaki háttér megtalálható.

A cég alapítása óta az értékesítés forgalma folyamatos növekedést mutat. Jelenleg több mint 1000 ügyfelet szolgálunk ki folyamatosan. Dolgozói állományunk is bővült az elmúlt évek során, jelenlegi létszámunk: 1 fő márkaképviseleti vezető, 1 fő kereskedelmi vezető, 
4 fő értékesítési munkatárs, 2 fő raktáros, 2 fő kiszállító.
Működési területünk kiterjed Komárom-Esztergom megye egy részére, Pest megye egy részére, Budapest II. és III. kerületére, valamint a 6-os számú főút és a Duna közti területre.  

Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi munkát, kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködésre törekszünk. Vevőink minőségi elvárásait velük szemben is érvényesítjük, törekszünk arra, hogy a termékek mindenkor feleljenek meg minőségügyi célkitűzéseinknek. E rendszer magas szintű működtetése a gördülékeny, átlátható, jól szervezett kiszolgálás alapja, melynek kiépítéséhez cégünk vezetése a szükséges feltételeket biztosítja. 

Megrendelőinkkel közvetlen, korrekt partneri kapcsolat kialakítására törekszünk. Ennek érdekében személyes kapcsolattartással igyekszünk megismerni véleményüket, orvosolni problémáikat. A folyamatos tájékoztatást fontosnak tartjuk. Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a pontos munka alapja a szakértelem. 

Legfőbb célunk vevőink elégedettségének kivívása és fenntartása, melyet termékeink és szolgáltatásaink segítségével, teljes körű higiéniai megoldások nyújtásával igyekszünk elérni. Tevékenységünk mindig az ügyfél igényéhez és elvárásához igazodik. 

Az Assist-Trend Pilis Kft. választéka:

Háztartás-higiéniai termékek:

 • papírszalvéták
 • papír zsebkendők
 • háztartási papírtörlők
 • toalett papírok
 • csomagoló papírok, háztartási fóliák
 • szemetes zsákok

Közületi termékek:

 • Trend dobozolt szalvéták
 • kis- és nagytekercses toalettpapírok
 • tekercses hajtogatott kéztörlők
 • folyékony és por alapú tisztítószerek
 • adagolók és tartók
 • HACCP rendszer követelményeinek megfelelő Sutter és Innoveng termékek
 • takarító kocsik és kiegészítőik
 • professzionális takarítógépek, berendezések stb.
 • műanyag termékek
hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk