Árnyékolástechnika

Professzionális

Szeretné megnövelni  éttermének, cukrászdájának, szállodájának, vendéglátó terének állandó, hasznos területét látványos és szép kertjével?

Szeretné látogatóit vendégül látni kerthelyiségében vagy teraszán esős idő vagy hideg esetén is?

Az évszakok változásához alakítható pergolák a különböző  kialakításaiknak, oldalzárásaiknak megfelelően  napsütésben, esőben és hideg időben, akár télen is aktív használatot tesznek lehetővé.

Szolgáltatásunkban megtalálható exkluzív, HoReCa szektor résztvevőire tervezett, bioklimatikus, nyitható, kiemelkedő minőségű, folyamatos innovációjú pergola rendszerek, eltolható üvegfalak 2+3 év gyártói garanciával és tapasztalt szervizháttérrel állnak partnereink rendelkezésére.

A vevői kívánalmaknak megfelelő pergola kialakítása és kiváló minősége révén használójának magas fokú kényelmet és elégedettséget biztosít.

Árnyékolástechnika című tudásbázisunkban további információkat olvashatnak szolgáltatásunkról. 

További szolgáltatásaink:Szolgáltatás

Árnyékolástechnika

Szakértőink által nyújtott megoldásaink az időjárási viszonyoktól nagymértékben függetlenítik a teraszokat, legyen az pavilonszerűen szabadon álló vagy épülethez csatlakozó pergola. A formák és színek harmonikus megválasztásával az épület szerves részévé válva karakteres, egyedi megjelenést biztosítanak, kitűnően illeszthetők a meglévő és új tervezésű épületekhez egyaránt.

Pergola rendszer telepítésével kapcsolatos kérdéseivel keresse szaktanácsadóinkat a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.  


 

 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk