Professzionális

Housekeeping oktatás

Minden szálloda és vendéglátó hely életében a tisztaság létfontosságú kérdés, főként, ha figyelembe vesszük a közvéleménykutatások eredményeit, melyek szerint a szállás és vendéglátóhely választásánál a tisztaság az első helyen szereplő preferencia. 

Bár a vendégek elvárják a kifogástalan tisztaságot, a szállodai tisztaság olyan, mint a levegő: jelenléte nem feltűnő, hiánya viszont azonnal kiemelt figyelmet kap, híre terjed. Fontos tehát, hogy azok a kollégák, akik a tisztaság megteremtésén nap mint dolgoznak a megfelelő elméleti tudással rendelkezzenek és azt munkájuk során szakértő módon használni is tudják. 

Manapság, amikor a HoReCa szegmens számos területén folyamatos a munkaerő fluktuációja és állandósult a munkaerőhiány, a szállodák nagy részének problémát okoz a hosszú távon alkalmazható munkavállalók megtalálása és azok megfelelő szaktudású szobaasszonnyá való képzése,  a tisztaságon keresztül  a vevői elégedettség növelése. 


 

 

Housekeeping oktatás

Szolgáltatásaink

 Az Assist-Trend szakértő kollégái Housekeeping oktatási szolgáltatásunkkal segítenek abban, hogy a szállodai takarítást végző kollégák megtanulják a szállodai területek tisztítási folyamatait és sorrendjét, ismerjék a tisztítandó felületeket, a használandó tisztítószereket és eszközöket, azokat a megfelelő módon és felületen önállóan, a takarítási folyamatok sorrendjének megfelelően úgy használják, hogy az eredmény a szálloda részéről preferált maximális tisztaság és vevőelégedettség legyen

Az oktatás tematikájáról bővebben a Housekeeping oktatás című tudásbázis tartalmunkban olvashat. 

Kérjük, amennyiben további információkat szeretne kapni szolgáltatásunkról, keresse szakértőnket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 

 

További szolgáltatásaink:

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk