Vegyszeradagolás

Mosodai vegyszeradagolás

A különböző textíliák egyre magasabb minősége, és annak megtartása megköveteli a professzionális mosószerek és adalékok használatát, valamint azok pontos adagolását. Szolgáltatásaink egyik fő irányvonala az ipari mosodák, szállodai mosodák, illetve a kisebb intézmények mosodáinak automatizált vegyszeradagolása. Szervizes kollégáink előzetes állapotfelmérés után, rövid időn belül a mosoda igényeinek megfelelő adagolórendszert telepítik, kalibrálják, valamint megtanítják a mosodai személyzetnek a rendszer egyszerű használatát.

Adagolóink beüzemelése során beállítható milliliter pontosságú vegyszeradagolás. A megfelelő mosási eredmény eléréséhez termékválasztékunkban megtalálhatók a különböző speciális szennyeződések eltávolításához szükséges mosószerek, előkezelők, adalékanyagok, öblítőszerek is.

Szervizes kollégáink a telepített rendszereket folyamatosan karbantartják, és szükség esetén javítják az optimális mosási eredmény érdekében.


 

szolgaltatas

Professzionális

Vegyszeradagolás

Igény szerint internetes kapcsolattal rendelkező komplett mosodai adagolórendszer telepítését is biztosítjuk, mellyel folyamatosan nyomon követhető a mosoda teljesítménye, vegyszer felhasználása akár okostelefonon is.

Ha szeretne bővebb információt kapni a mosodai vegyszeradagolásról, online adagolókról, kérjük keresse szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

További szolgáltatásaink:

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk