Padozatápolás

Szolgáltatásaink

A különböző járófelületek tisztításával, karbantartásával kapcsolatban többéves tapasztalattal rendelkezünk, legyen szó terméskőről, járólapról, sportpadlóról vagy akár szőnyegről. Padozatápolási szolgáltatásunk keretében vállaljuk többek között zsíros padlók alaptakarítását, szőnyegek samponos tisztítását, terméskőpadló kristalizálását, wellness részlegek padlóinak vízkőoldó alaptakarítását, valamint különböző felületek ápoló bevonatolását és impregnálását is. Szolgáltatásunkról a továbbiakban az Impregnálás szolgáltatás tartalmunkban olvashat. 

Szakembereink minden alkalommal előzetesen felmérik a padozat állapotát és sajátosságait, valamint szennyezettségi fokát. Ezután felülettől függően, próbatakarításokat végeznek a legjobb eredmény elérése érdekében. Az ajánlat elfogadása után szakembereink rövid időn belül elvégzik a megrendelt munkát.

Kollégáink a felület ismeretében javaslatokat adnak arra is, milyen technológiával, napi takarítási eljárással lehet megőrizni, és fenntartani az adott felület tisztaságát.

szolgaltatas

Professzionális

Padozatápolás

A tisztaság összképe akkor teljes, ha a padló, amin járunk, tiszta, ragyog. A különböző anyagú és minőségű padlók, járófelületek a legjobban igénybe vett felületek a higiénia szempontjából. 

Kérjük, ha padlófelületek tisztításával, alaptakarításával, bevonatolásával vagy impregnálással kapcsolatos kérdése van, keresse szakértő kollégáinkat a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 


További szolgáltatásaink:

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk