Vegyi termékek


Tisztítószerek, vegyi termékek széles választéka
Választékunkban megtalálhatja a mindennapi higiénia biztosításához szükséges tisztítószerektől kezdve a HACCP előírásoknak megfelelő tisztító- és fertőtlenítőszereken túl a speciális feladatokhoz szükséges professzionális vegyi termékeket is.

Eszközök


Takarítóeszközök, gépek, berendezések széles választéka
Adagoló, takarítókocsi, mikroszálas törlőkendő vagy szemetesszsák? Csak néhány termék eszközválasztékunkból, melyek a mindennapi higiénia biztosításához szükségesek. Igyekszünk minden higiéniai terület igényeire megoldást kínálni eszközök, gépek, berendezések, kiegészítők terén is. <br><br>Ebben a kategóriában találhat egyebek mellett olyan kiegészítő termékeket is, mint a gyertyák, ételkínáló, csomagoló anyagok.

Papírtermék


Találatok száma: 4 db / 1 oldalon
1

VDM komplett szintetikus portalanító 60 cm

3186-4380

VDM komplett szintetikus portalanító 60 cm

Hajlítható vázú, lapos, kézi portalanító eszköz. Meghajlítva csövek tisztítására is alkalmas. A huzat mosható és cserélhető. Komplett portalanító: váz + mikroszálas huzat.
VDM ovális portalanító kefe

3186-33480

VDM ovális portalanító kefe

"C" alakú portalanító kefe falak és más függőleges felületek pókhálózásához. Teleszkópos nyélre helyezve a nehezen hozzáférhető magasabb falrészek is megtisztítható a segítségével.
VDM portalanító gyapjúszálas

3186-4038

VDM portalanító gyapjúszálas

A gyapjúszálas portalanítóval a nehezen elérhető helyekről is összeszedhető a por és pókháló. Használat után csak meg kell rázni és az összegyűjtött por kihullik belőle.
VDM szintetikus portalanító nyéllel

3186-004357

VDM szintetikus portalanító nyéllel

Szintetikus anyagból készült, puha szőrű portalanító eszköz. Segítségével a különféle vízszintes felületekről könnyedén összegyűjthető a por.
Találatok száma: 4 db / 1 oldalon
1

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk